Nordnet Blogi
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Infront Web Trader – tutustu uuteen kaupankäyntisovellukseemme

Joulukuussa vanha kaupankäyntisovelluksemme Wintrade jää pois käytöstä, ja tilalle tulee uusi selainpohjainen kaupankäyntisovellus, Infront Web Trader.

Syy uuteen kaupankäyntisovellukseen siirtymiseen on se, että haluamme tarjota aina nykyaikaisimmat mahdolliset sijoitustyökalut asiakkaillemme. Infront on johtava toimija kaupankäyntisovellusten kehittämisessä, joten yhtiö oli luonteva yhteistyökumppani Nordnetille.

Jos haluat ottaa Infront Web Traderin testattavaksi, voit testata sitä 14 päivää maksutta. Lue lisää täältä!

Kehitämme sovellusta jatkuvasti palautteen perusteella

Moni asiakkaamme on jo päässyt testaamaan uutta sovellusta, ja olemme saaneet heiltä palautetta kokemuksestaan. Palautteiden pohjalta olemme tehneet päivityksiä sovellukseen, parantaneet teknisen analyysin työkaluja ja tehneet omien työpöytien rakentamisen entistä helpommaksi:

Vastauksia asiakkailta saamaamme palautteeseen

”En pidä mustasta yleisnäkymästä”

Sovelluksen väriteemaa voi muuttaa – voit valita mustan ja valkoisen väriteeman välillä. Sovelluksen oikeassa yläkulmassa on kolme pistettä, joita klikkaamalla voit valita kohdan Asetukset. Asetusten kohdasta ”Teema” voit valita mustan (”Vakio”) tai valkoisen (”Vaalea”) väriteeman välillä.

”Missä ovat omat kurssilistani?”

Valitettavasti kurssilistoja ei voi siirtää suoraan Wintradesta tai Nordneti.fi:stä Infront Web Traderiin, mutta uusien kurssilistojen luominen sovelluksessa on helppoa. Katso tästä ohjeet omien listojen luomiseen.

”Voinko siirtää Wintradeen luomani työpöydät Infront Web Traderiin?”

Voit luoda itsellesi uudet, vastaavat työpöydät Infront Web Traderissa, mutta valitettavasti et täsmälleen samanlaisia kuin mihin olet mahdollisesti Wintradessa tottunut. Infront Web Traderin uusimmassa versiossa työpöytien luomiseen liittyviä työkaluja on paranneltu. Aluksi voit valita neljän eri tyyppisen kurssilistan välillä, mutta myöhemmin sovellukseen on tulossa mahdollisuus myös valita, millaiset sarakkeet haluat kurssilistoihin. Kannattaa katsoa opetusvideo, jossa näytämme, miten työpöytiä ja oletusnäkymiä luodaan.

”Miksi en näe tarjoustasoja?”

Tarjoustasot eivät kuulu Infront Web Traderin peruspakettiin, vaan se on maksullinen lisäpalvelu. Maksuttoman testiperiodin aikana voit aktivoida lisäpalveluita ottamalla yhteyttä Nordnetiin. Testiperiodin jälkeen voit aktivoida lisäpalveluita sisäänkirjautuneena Infront Web Traderissa, kohdasta ”Profiilini”.

”En näe reaaliaikaisia kursseja Oslon pörssistä tai NGM:stä/NDX:stä”

Reaaliaikaiset kurssit Oslon pörssissä ja NGM:ssä sekä NDX:ssä ovat maksullisia lisäpalveluita, eli ne eivät sisälly Infront Web Traderin peruspakettiin. Infront veloittaa reaaliaikaisista kursseista jakelumaksun. Maksuttoman testiperiodin aikana voit aktivoida lisäpalveluita ottamalla yhteyttä Nordnetiin. Testiperiodin jälkeen voit aktivoida lisäpalveluita sisäänkirjautuneena Infront Web Traderissa, kohdasta ”Profiilini”.

”Miksi en voi valita aikaperiodia teknisen analyysin graafeissa?”

Tämä ongelma on korjattu Infront Web Traderin tuoreimmassa päivityksessä. Nyt voit siis valita sopivan periodin indikaattoriisi.

”Miksi en näe aliastani/nimeäni eri salkuissani Infront Web Traderissa?”

Myös tämä ongelma on korjattu tuoreimmassa sovelluspäivityksessä, joten nyt voit nähdä eri salkkujesi oikeat nimet Infront Web Traderissa. Toinen uusi ominaisuus sovelluksessa on yläpalkki, jossa voit nähdä salkkusi arvon, ostovoimasi, kehityksen tänään, toimeksiantojesi määrän ja tänään tekemien kauppojesi määrän.

Tulevat päivitykset

Infront jatkaa sovelluksen kehittämistä yhteistyössä Nordnetin kanssa ja asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta. Tärkeitä kehityskohteita tällä hetkellä ovat mm.:

  • entistä monipuolisemmat työpöytien muokkaustoiminnot mm. uusien widgetien ja ikkunoiden avulla
  • entistä selkeämpi tarjouskirja ja toteutuneiden kauppojen näkymä
  • selkeämpi salkun arvon esittäminen
  • paremmat hakutoiminnot sertifikaateille ja Nordnet Markets -tuotteille

Jos sinulla on kysyttävää uudesta kaupankäyntisovelluksesta tai tarvitset apua alkuun pääsemiseksi, ota meihin yhteyttä!

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jätä kommentti

11 kommenttia kirjoituksessa "Infront Web Trader – tutustu uuteen kaupankäyntisovellukseemme"

avatar
Suodata::   uusin | vanhin | tykätyin
Atrium
Vieras

Miksi osa lapuista puuttuu? Esim. LNG https://finance.yahoo.com/quote/LNG

Vanhoissa versioissa löytyy.

Juuso Lindström/Nordnet
Vieras
Juuso Lindström/Nordnet

Hei, Nasdaq ja NYSE-markkinadata täytyy tilata erikseen lisäpalveluna oikean yläkulman valikosta kohdasta Profiilini – US Exchanges. Peruspakettiin kuuluu ainoastaan Nasdaq OMX Level 1-data.

Atrium
Vieras

Edelleen molemmat heittävät ulos, eikö noita tosiaan saada pysymään päällä kuten vanha web ja WT. Vanha web pysyy päällä yksinkin vaikka koko päivän, koska listat päivittyvät automaattisesti (ja WinTrade tietysti). Onko se nyt aivan mahdotonta saada nämä pysymään päällä? Raivostuttavaa kirjautua aina uudestaan ja rakentaa koko set-uppi alusta!! Tästäkin olen puhunut nyt kuukauden päivät väsyksiin asti, mutta ei vaan mene perille (valokuidun päässä ollaan).

Juuso Lindström/Nordnet
Vieras
Juuso Lindström/Nordnet

Oleme saaneet lyhyestä automaattisesta uloskirjautumisajasta palautetta, ja sovellus on pätkinyt osalla käyttäjistä teknisestä ongelmasta johtuen. Tieto on välitetty Infrontille ja toivottu automaattisen uloskirjausajan pidentämistä/poistamismahdollisuutta.

Juha-Pekka Paloniemi
Vieras
Juha-Pekka Paloniemi

Jossakin vaiheessa ei ole voinut tehdä kauppaa Infrontissa. Ei ole toiminut.

Juuso Lindström/Nordnet
Vieras
Juuso Lindström/Nordnet

Hei Juha-Pekka, sovelluksessa oli valitettavasti ongelmia kaupankäynnin osalta muutama päivä sitten. Olethan yhteydessä kaupankäyntiin, mikäli ongelma jatkuu tai haluat että selvitämme toimeksiantolokin tapahtumia.

wpDiscuz

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.