Nordnet Blogi
Suvi Tuppurainen
Nordnet Suomen maajohtaja

Kauppaennätys Nordnetissä – osinko-osakkeita salkkuihin

Eilisen tiistain aikana Nordnetin pohjoismaalaiset asiakkaat tekivät yhteensä 202 863 pörssikauppaa. Se on uusi kaupankäyntiennätys yhdelle päivälle.

Kauppaennätys syntyi USA:ssa maanantaina nähdyn kurssilaskun myötä. Aikaisempi ennätys, lähes 180 000 kauppaa, saavutettiin elokuussa 2015. Tuolloin voimakas pörssien lasku Kiinassa vaikutti maailmanlaajuisesti myös pohjoismaalaisiin sijoittajiin.

Viimeaikaiset kurssiliikkeet saivat monet sijoittajat tekemään eilen uusia sijoituksia salkkuihinsa. Tiistai oli erittäin aktiivinen päivä piensijoittajille. Kaupankäyntitilaston perusteella markkinoilla nähdään nyt sekä uhkia että mahdollisuuksia. Sijoittajat reagoivat eri tavoin: joku päättää hypätä pois junasta, kun taas toinen näkee mahdollisuuden tankata salkkuun laadukkaita osingonmaksajia.

Kaikki kolme netto-ostetuinta osakketta tiistaina, Nordea, Telia ja Fortum, ovat profiililtaan kuin osinko-osakkeiden oppikirjasta. Kurssilasku kohotti näiden osakkeiden osinkotuottoa entisestään.

Myös kaupankäynti virtuaalivaluuttoihin sijoittavilla sertifikaateilla oli tiistaina vilkasta. Ethereum valtasi ensimmäisen sijan eniten myytyjen kryptovaluuttakohde-etuuksien listalla, keräten kolme kertaa enemmän vaihtoa kuin bitcoin. Nordnetin asiakkaat muodostivat suuren nettomyyjien joukon molemmissa virtuaalivaluutoissa.

Netto-ostetuimmat osakkeet Suomessa:

  1. Nordea
  2. Telia
  3. Fortum

Nettomyydyimmät osakkeet Suomessa:

  1. Nokia
  2. YIT
  3. Outokumpu

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jätä kommentti

2 kommenttia kirjoituksessa "Kauppaennätys Nordnetissä – osinko-osakkeita salkkuihin"

avatar
Suodata::   uusin | vanhin | tykätyin
John McClane
Vieras

Miten nuo 202 863 kauppaa jakautuivat eri pohjoismaiden välillä?

Osmo
Vieras

Value Investing = Fortum 50% , Telia 30 % , Nordea 20 % ….Fortum tarvitaan joka päivä sähköä ja Lämpöä , Puheluita myös = 80 % nämä bolagit ei seuraa konjunkturia , ja Nordea…

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.