Nordnet Blogi

Nordnet Blogi Suomen suosituin talousblogi

Cision Finland on listannut Suomen suosituimpien talousblogien top 10:n. Listauksen kärkeen sijoittui Nordnet Blogi. Olemme siis Suomen suosituin talousblogi!

Kakkoseksi listauksessa sijoittui säästövinkkeihin erikoistunut Tarkan markan blogi ja kolmoseksi sijoittamiseen ja vaurastumiseen postauksissaan keskittyvä Laiska sijoittaja -blogi.

Haluan kiittää kaikkia kirjoittajiamme ja lukijoitamme hienosta saavutuksesta! Yhdessä olemme rakentaneet blogista yhteisön, joka tarjoaa suomalaisille säästäjille ja sijoittajille mielenkiintoisia keskustelunavauksia, ajankohtaista näkemystä markkinoihin ja tukea säästämiseen. Kirjoituksia sekä lukijoiden kommentteja on aina mukava lukea. Siinä samassa oppii ehkä jotain uuttakin.

Kärkipaikan innoittamana haastattelimme blogin uusimpiin kirjoittajiin kuuluvaa Anssi Valtosta ja jo pidempään blogannutta Random Walkeria.

Mistä ammennat aiheesi kirjoituksiin?

Anssi Valtonen: ”Aivan mahtavaa kuulla tämä uutinen! Aiheita kirjoituksiin tulee esille enemmän kuin tarpeeksi, kunhan seuraa päivittäin mitä talousmaailmassa tapahtuu. Tietyt kestoaiheet ovat melkein aina pinnalla, joista sitten voi kehitellä omia tekstejä. Esim. juuri kevään kynnyksellä osingot yms. Toisaalta tämän ikäisenä jotkut aiheet saattavat tulla ikään kuin luonnostaan esiin, hyvänä esimerkkinä ensimmäinen kirjoitukseni Osaavatko nuoret säästää ja sijoittaa?, joka siis lähtökohtaisesti oli suunnattu minun ikäluokkani ihmisille.”

Random Walker: ”Ideat kirjoituksiin syntyvät pääosin oman salkun hoidosta eli kun seuraan omistamieni yhtiöiden kehitystä tai kun analysoin uusia kiinnostavia osakkeita. Pyrin tarttumaan myös muihin kiinnostaviin ajankohtaisiin sijoitusteemoihin. Luen todella paljon sijoittamiseen sekä yritysten johtamiseen ja strategioihin liittyvää kirjallisuutta, joten välillä inspiraatio syntyy lukemani kirjallisuuden pohjalta.”

Mitä olet saanut blogiyhteistyöstä ja minkälaista lukijapalautetta olet saanut?

Anssi Valtonen: ”Ensimmäisenä nousee esiin uuden oppiminen. Tiettyjä faktoja pitää aina tarkistella kirjoitusta tehdessä sekä taustatietoa etsiä, joka on samalla myös mielenkiintoista, ainakin omasta mielestäni. Lukijapalaute on ollut 99 % hyvää. Kaikkia ei voi miellyttää ikinä. Lähtökohtaisesti hyvää, etenkin ns. oikeassa maailmassa, eli paljon on niitä tuttuja/kavereita yms. jotka tulevat puhumaan, kehumaan ja riitauttamaan. Ehkä tämä itselleni on se tärkein asia liittyen palautteeseen. Toki myös blogin “nimimerkkikommenteissa” pääsääntöisesti on hyvää/rakentavaa palautetta.”

Random Walker: ”Blogin kirjoittaminen on hyvä tapa jäsentää omia ajatuksia ja dokumentoida omaa matkaa sijoittajana. Kirjoitukset toimivat myös hyvinä keskustelujen avaajina. Lukijoiden kommentit ja ajatusten vaihto lukijoiden kanssa ovatkin tärkeä osa bloggaamista.”

 

Toivotan antoisia lukuhetkiä Suomen suosituimman talousblogin parissa!

 

/Niklas Odenwall

Cisionin top-blogit listataan kerran kuukaudessa vaihtuvasta aihepiiristä. Suomen suosituimmat talousblogit on listattu aiemmin helmikuussa 2014 sekä heinäkuussa 2011. Blogin sijoitukseen listauksessa vaikuttavat lukijoiden määrä ja blogiin tehtyjen viittausten todennäköisyys muualla verkossa.

 

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

4
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Nimetön
Nimetön

2-3 vuotta sitten täällä oli mielenkiintoisia yritysanalyyseja, joiden perusteella saattoi jopa tehdä alustavia sijoituspäätöksiä. Miksi ne loistavat nykyään poissaoloillaan ja tilalla on tätä tuttua BB-tyyppistä ”Tuulipuvut ostivat helmikuussa näitä Ö-osakkeita” -tyyppistä kvartaaliviihdettä? Onko business kehittynyt sille asteelle, että määrä alkaa korvata laadun? Ymmärrän, että osakkeiden ostojen ja myyntien ympärille leivottu näennäisviihde ovat osa tulonansaintafilosofiaanne, mutta samaan aikaan aito yritystieto on osa potentiaalisten osakkeidenostajien sijoituspäätöksiä. Joten, palatkaa yksi askel taakse päin juurillenne. Älkääkä herranen aika IKINÄ ”kehittäkö” nykyistä asiakaspalvelukonseptianne, jossa tavallinen sijoittaja saa ihmisen kiinni puhelimella! Sarkastisesti sanoen odotan kauhulla sitä päivää, kun joku robottinne kyselee minulta sukulaisteni poliittisia mielipiteitä ja… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Onneksi olkoon! Taidankin liittää nordnetblogin osaksi myös omaa blogrolliani 🙂 T: Ananas Yksinhuoltajan selviytymisopas http://neljajalkaamaassa.blogspot.fi/
Nimetön
Nimetön
Täällä on välillä ihan hyviä tekstejä, mm. Valtosen pätkät. Osinkokuningas http://www.osinkokuningas.com
Nimetön
Nimetön
Onneksi olkoon! Mukava nähdä tuttuja kasvoja yhteiskuvassa. Toivottavasti Läpinäkyvää-blogi jatkaa kirjoittelua tänäkin vuonna.

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.