Nordnet Blogi

Tervetuloa täysin uudistuneeseen Nordnet Blogiin!

Tänään esittelemme täysin uudistuneen Nordnet Blogin. Olemme koonneet uuteen Nordnet Blogiin kaiken sisällön, jota omat talousasiantuntijamme ja muut ammattilaiset tuottavat sijoittamiseen ja säästämiseen liittyen. Uudistuksen tavoitteena on tarjota sinulle entistä enemmän ideoita ja inspiraatiota sijoittamiseen.

Nordnet Blogin ensimmäinen versio julkaistiin lähes viisi vuotta sitten. Tänä aikana blogi on saanut positiivista palautetta ja paljon lukijoita – nykyisin noin 50 000 lukijaa vierailee blogissamme kuukausittain. Nordnet Blogi on myös valittu Suomen suosituimmaksi talousblogiksi. Nordnet Blogin uudessa versiossa olemme panostaneet helppoon käytettävyyteen ja moderniin ulkonäköön, joka on linjassa uuden, rakenteilla olevan verkkopalvelumme kanssa. Uudistunut Nordnet Blogi on luonnollisesti myös responsiivinen ja toimii niin mobiilissa, tableteilla kuin pöytäkoneellakin.

Olemme myös laajentaneet Nordnet Blogin tarjontaa. Vanhassa blogissa keskiössä olivat tekstiartikkelit, mutta nyt sivustolta löytyy myös videoita ja podcasteja. Olemme myös parantaneet blogin hakutoimintoa ja rakentaneet uuden etusivun, jonka uskomme auttavan sinua löytämään juuri sinua kiinnostavia sisältöjä. Kaiken keskiössä ovat tietenkin edelleen Nordnet Blogin kirjoittajat, säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijat, joiden näkemykset auttavat sinua tekemään tuottoisampia sijoituspäätöksiä.

Uusi Nordnet Blogi on vasta alkua

Uudistunut Nordnet Blogi on vain yksi monista kehityskohteistamme Nordnetissä, joiden parissa työskentelemme tarjotaksemme maailman parhaan asiakaskokemuksen säästämisen ja sijoittamisen saralla. Teemme jatkuvasti työtä uuden verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen kehittämisessä, joihin pääset pian tutustumaan. Tulossa on myös tekoälyyn perustuvia sijoituspalveluita, mutta niistä lisää myöhemmin.

Toivottavasti pidät uudesta Nordnet Blogista. Lisää kommenttisi tämän artikkelin alle tai anna palautteesi Twitterissä: @SuviTuppurainen.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

11
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Nimetön
Nimetön
-1 ulkoasusta Vanha parempi
Nimetön
Nimetön
Asiaa! Lisäksi näyttää siltä, että uudistuksessa on otettu käyttöön valtaosa niistä elementeistä, joilla aikanaan hiljennettiin – lopetettiin Arvopaperi-lehden keskustelupalsta. Käytettävyydestä viis (24″ ruudulla pitää olla 70%:inen kuva selaimessa, että näkee koko tekstin), isoja kuvia pitää olla. Tykätäkin pitää, mutta missä, ei ainakaan kirjoituksen vieressä olevilla painikkeilla; toisaalta tätäkin kommenttia voi toki peukutella pikanäppäimillä – hyvä niin. PS. Odotan innolla lupaamaasi ”todellista” uudistusta.
Nimetön
Nimetön
Tosiaan, mielipiteet artikkeleista on rajoitettu vain ”tykkäämiseen”! Sotii Nordnetin hehkuttamaa läpinäkyvyyttä vastaan. Ja kyllä, kuten ennenkin, tekstikentässä voi kommentoida artikkelia ja se on tietysti hedelmällisempää kuin pelkkä tykkääminen tai dissaaminen, mutta pistipähän vaan silmään.
Nimetön
Nimetön
Tämä on yksinkertaisempi tapa näyttää kiinnostavat artikkelit. Ehkä jatkossa voisi jalostaa samaan suuntaan kuin Facebookissa, jossa tykkäyksen sijaan voi jakaa muita reaktioita.
Nimetön
Nimetön
Kiitos palautteesta, kaikki menee ns. lyhentämättä ja kaunistelematta eteenpäin sivun kehittäjille ja ylläpitäjälle. Todellinen uudistus eli uusi verkkopalvelu on tulossa vuoden lopussa.
Nimetön
Nimetön
Kai tähänkin silmä tottuu jossain vaiheessa, vaikka nyt tökkii pahasti. Etusivu on ihan liian sillisalaatti, siinä on aiheen mukaan järjestettyjä otsikoita, on pari viimeisintä otsikkoa, luetuimpia otsikoita ja sitten vielä jotain muitakin, joista en suoraan sanottuna päässyt vielä perille, miksi siinä tulee viidennen kerran samat jutut. Näköjään ei ole mitään syytä käydäkään etusivulla, kun suhteellisen järkevä asettelu löytyy sivulta https://blogi.nordnet.fi/artikkelit/ Positiivisena uudistuksena, nyt on kommentit järkevässä järjestyksessä (ja ne joiden aivot toimivat toisin päin, saavat hekin säädettyä systeemin mieleisekseen). Mutta yksi toive: saisiko kommentit sijoitettua heti blogitekstin alle, ennen noita ”saatat pitää myös…” -kuvalinkkejä?
Nimetön
Nimetön
Ai niin, yksi asia jota kaipasin jo vanhassa. Jos saisi jo tuonne artikkelilistauksiin näkyviin juttuihin liittyvien kommenttien määrän. Se varmasti lisäisi blogin keskustelua, kun kaikki näkisivät heti, että johonkin kirjoitukseen on tullut kommentteja. Eikä sitten tarvitsisi aina käydä kurkkimassa erikseen, onko jonkun jutun loppuun tullut uusia kommentteja vai ei. Mielestäni paljon oleellisempi asia kuin ne tykkäykset, tai mitä sydämmiä ne onkaan, mitä siellä nyt näytetään. Mutta varmasti siihen mahtuisi kumpikin.
Nimetön
Nimetön
Totta hubs, kommenttien määrän näyttäminen palvelisi varmasti monia. Se, ja muukin palautteesi menee eteenpäin sivun kehittäjille ja ylläpitäjälle.
Nimetön
Nimetön
Hyvältä näyttää, 100x parempi kuin vanha!
Nimetön
Nimetön
Kiitti Koo!
Nimetön
Nimetön
Tuo ”tilaa uutiskirje” popup kyllä tuhoaa käytettävyyden täysin. En luultavasti erehdy tätä toista kertaa katsomaan.

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.