Nordnet Blogi

Nustayn yhtiöesittely

Päivämäärä: 25.02.2019 Aika: 18:00 - 20:00
 • Avatar anonymous

  Voit kirjoittaa kysymyksesi tähän kenttään suomeksi tai englanniksi. Käydään niitä läpi esitysten jälkeen

 • Avatar anonymous

  How do you compete against competitors that promise to compensate if you find a cheaper hotel from some other site than their’s?

 • Avatar anonymous

  Are there country-specific differences in the statistics when it comes to Nustay being cheaper than competitors? Based on my own searches in Finland it seems that the promise of ”cheaper in 80 % cases” might not hold up against every competitor. Also what do you think about price guarantees that some competing services offer, is there a risk of ”price guarantee war” eroding margins?

Nustay on tanskalainen yhtiö, joka toimii hotellivarausmarkkinoilla ja tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen hotellivarauskonseptin. Nustayn visiona on olla maailman disruptiivisin ja innovatiivisin varausalusta. Nustay A/S hakee osakkeidensa listaamista Spotlight Stock Market -markkinapaikalle ja järjestää listautumisannin 14.2.–6.3.2019. Nordnet toimii listautumisannin merkintäpaikkana. Lue lisää listautumisannista ja tee merkintä tästä linkistä.

Katso lyhyt esittelyvideo Nustaystä:

Kuluneen vuosikymmenen aikana online-matkavarauspalvelu (Online Travel Agency, OTA) määrä on kasvanut merkittävästi. Tällaisia palveluita ovat mm. Booking.com ja Hotels.com. Näiden verkkopalveluiden kautta esimerkiksi lentolippujen ja hotellihuoneiden varaaminen on tullut asiakkaille sekä helpommaksi että merkittävästi aiempaa halvemmaksi.

Nustay on tanskalainen yhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen varauskonseptin hotellivarausmarkkinalla. Nustayn visiona on tulla maailman parhaaksi ja innovatiivisimmaksi hotellivarausalustaksi. Yhtiön innovatiivista hotellivarausalustaa on kehitetty vuodesta 2014. Tänä päivänä alusta on aktiivisessa käytössä verkossa, ja se on todistanut kykynsä palvella eri puolilla maailmaa palvelua käyttäviä asiakkaita.

Nustay on online-matkavarauspalvelu, joka tuottaa personoituja hotellitarjouksia rekisteröityneille käyttäjille. Tarjousten sisältö riippuu käyttäjän preferensseistä ja matkan laadusta. Nustay erottautuu kilpailijoistaan – OTA-markkinan toimijoista, kuten Booking.comista ja Hotels.comista – yhdistämällä online-varauspalveluiden parhaat ja tärkeimmät ominaisuudet: suuren hotellivalikoiman, hyvän varauskokemuksen ja kilpailijoita alemmat hinnat.

Ilmoittaudu mukaan digitaaliseen tapahtumaan kuulemaan lisää Nustaysta sijoituskohteena!

Tilaisuuteen osallistumiseksi tarvitset vain päätelaitteen, joka kykenee pyörittämään YouTube-videota sekä kaiuttimet/kuulokkeet. Tapahtuma on maksuton ja se pidetään englanniksi. Myös sinulla on mahdollisuus kysyä yhtiön toimitusjohtajalta kysymyksiä livelähetyksessä chat-ikkunan kautta. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

 • Päivämäärä: 25.02.2019
 • Aika: 18:00 - 20:00

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.