Nordnet Blogi

Tervetuloa OmaSp:n yhtiöesittelyyn!

OmaSp on tyytyväisten asiakkaiden kotimainen vähittäispankki. Strategiansa mukaisesti OmaSp panostaa paikkakunnan parhaaseen pankkipalveluun lähellä ja läsnä. Taseen loppusummalla mitattuna OmaSp on Suomen suurin säästöpankki.

OmaSp palvelee noin 135 000 asiakasta ympäri Suomen 40 konttorissa ja nykyaikaisissa digitaalisissa palvelukanavissa. Asiakkaista noin 80 % on henkilöasiakkaita ja noin 20 % yritysasiakkaita, pääosin pk-yrityksiä. OmaSp keskittyy vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisen, täyden pankkipalveluiden valikoiman.

OmaSp:n taloudellinen kehitys on ollut vahvaa. Vuosien 2015–2017 aikana taseen loppusumman keskimääräinen kasvu on ollut +19 %, liiketoiminnan tuottojen +17 % ja tuloksen +28 % vuodessa. Vuonna 2017 OmaSp:n taseen loppusumma oli 2,7 miljardia ja tulos ennen veroja 30,4 miljoonaa euroa. Kulu-tuottosuhde 55,5 % ja kokonaispääoman tuotto 1 % olivat vertailuryhmän parhaat.* Vakavaraisuus ja maksuvalmius ovat korkealla tasolla.

OmaSp on julkistanut tutkivansa mahdollista listautumista Helsingin pörssin päälistalle. Katso lisätietoja osoitteesta omasp.fi/sijoittajat

* Vuosina 2015–2017 OmaSp:n kulu-tuottosuhde sekä kokonaispääoman tuotto ovat olleet parempia kuin verkkokkiryhmällä, johon laskettu Aktia, OmaSp, POP-pankit, S-Pankki, Säästöpankit ja Ålandsbanken. Vuonna 2017 OmaSp:n tuloksessa korostui 10,8 miljoonan euron rahoitusvarojen ja –velkojen nettotuotot. Lähde: OmaSp (OmaSp:n luvut), Suomen Pankki (2017 luvut muille kuin OmaSp:lle), Finanssiala (2015 luvut muille kuin OmaSp:lle

Tule tapaamaan OmaSp:n edustajia ja kuulemaan lisää tyytyväisten asiakkaiden pankista*. Ilmoittaudu mukaan pian alla olevalla lomakkeella, sillä osallistujamäärä on rajoitettu! Tilaisuuden ohjelmassa OmaSp:n yhtiöesittely, kysymyksiä ja vastauksia sekä tarjoilua.

* Parasta palvelua -tutkimus 12/2017: asiakkaiden tyytyväisyys omaan yhteyshenkilöön 4,8/5 ja tyytyväisyys OmaSp:n palveluun kokonaisuutena 4,3/5.

Jos et pääse paikalle, voit katsoa esityksen livelähetyksenä täältä.

Päivämäärä: 19.11.2018
Aika: 18:00 - 20:00
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Kasarmin Salit
Osoite:

Kasarmikatu 21

Ilmoittautumislomake

Olen Nordnetin asiakas

Haluan ottaa mukaan kaverin

Poistu tapahtuman osallistujalistalta

Piilota lomake

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi,
klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi,
klikkaa tästä.
Tilaa
close-link