Nordnet Blogi

Nordnet saa aiempaa selkeämmän visuaalisen ilmeen

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

50
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Nimetön
Nimetön
Olettehan huomanneet, että uusi logo on lähes kopio Stockmannin logosta? Mietin vain, jos haluatte luoda uuden ja uniikin logon…
Nimetön
Nimetön
Näyttää minusta huonommalta kuin edellinen…
Nimetön
Nimetön
You will soon be on the top lists of worst logo rebrand blogs. You obvioussly did not do your home work. In my opinion your new logo looks like a sport shoe brand that you can find in Prisma (discount) shops.
Nimetön
Nimetön
Toivottavasti uudistetun kokemuksen ulkoasun ja käytettävyyden suunnittelevat tahot ovat palvelun tehokäyttäjiä. Muuten mennään pahasti ojasta allikkoon. Nordnet next:ssä näytetään menneen ulkoasu käytettävyyden edellä jo pusikkoon piilottaen olennaisia asioita lisää klikkauksia vaativien toimintojen taakse. Käytän itse edelleen vanhaa Nordnettiä vain siksi, että siellä kaikki olennainen näkyy selvästi ja selkeästi yhdellä näkymällä.
Nimetön
Nimetön
Ite olen myös tätä kritisoinut useampaan otteeseen. Pysyn kyllä vanhassa käyttöliittymässä niin pitkään kun voi. Uusi sivu näyttää aivan samalta kuin kaikki muutkin mobiiliuudistusten nimissä tehtävät sivut: Tiiviin infopaketin sijaan kaikki on jemmattu erilaisten valikoiden alle ja väljinä objekteina niin, että klikkailla ja rullata saa helvetisti. Uusi sivu on optimoitu varmaankin puhelimen pientä näyttöä varten. En käytä Nordnettiä puhelimella. Käytän sitä tietokoneella ja henkiökohtaisesti olen harkinnut käytänkö ollenkaan, jos vanha käyttöliittymä lähtee lätkimään ja uutta ei saada parannettua käyttäjäystävällisemmäksi. En halua nättiä sivua, haluan käyttökelpoisen sivun.
Nimetön
Nimetön
Logohan on kopio Stockmannin logosta???
Nimetön
Nimetön
Uusi logo näyttää IV nordnet, mitä tämä 4 nordnet oikein tarkoittaa? Olen hämmentynyt. Pankki ei tule ensimmöisenä mieleen
Nimetön
Nimetön
IV=intravenoosi, menee ihon alle… Seriously, jatkuva kannabishehkutus ja tämä siihen päälle. Päättyi 11 vuoden asiakkuus tähän.
Nimetön
Nimetön
voi helvetti… kaikenlaiseen paskaan teilla kylla loytyy resursseja, mutta ei vielakaan turvalliseen sisaankirjautumiseen. kuka idiootti naita paatoksia tekee!?
Nimetön
Nimetön
Veit sanat suustani, Aivan järkyttävä logo btw.
Nimetön
Nimetön
Mitään salasanalistoja ei kyllä kaivata
Nimetön
Nimetön
ootahan kun sullakin on kuusinumeroinen luku nordnetissa niin alat kylla arvostamaan turvallisuutta. naurattaa noi salasanan vaihto ehdotukset. ei ne mitaan turvallisuutta lisaa. lisaksi kylla ne rahat saa muutenkin varastettua kuin nostamalla. vahan edestakaisia kauppoja pienvaihtoisilla papereilla niin hups.
Nimetön
Nimetön
Jos salasanan vaihtuminen ei mielestäsi lisää turvallisuutta, niin käytä toki sormenjälkeä. Sitä ei voi vaihtaa ja se tarvitsee varastaa vain kerran. Mutta sille ei tosiaan voi mitään, jos joku varastetulla tunnuksella kirjautunut, alkaisi täyttää salkkuasi aiemmin omistamillaan, pienivaihtoisilla osakkeilla.
Nimetön
Nimetön
Et ole sattunut kuulemaan TOTP:ista? Lynxin systeemi on viritys mutta jopa siellä on osattu toteuttaa 2-factor auth edes joten kuten (pin/sormenjälki/OTP). Itseäsi ei ehkä kiinnosta turvallisuus mutta oikeita sijoittajia kyllä. Aika ”asian tuntia” olet. Ketään ei kiinnosta että vastatilin vaihtoon tarvitaan verkkopankkiautentikointia, toisen salkussa voi tehdä vaikka mitä tuhoa jo ihan ilkivaltaisesti jos salasana vuotaa.
Nimetön
Nimetön
Kirjautumisessa ei ole mitään turvatonta. Protokolla on SSL/TLS suojattu, vastatilin vaihto vaatii pankkitunnukset, ja voit vaihtaa salasanan vaikka joka kirjautumisen jälkeen.
Nimetön
Nimetön
Niin, OTP/authenticator-tyylistä loginia tai mitä tahansa 2-factoria on tässä odoteltu jo iät ja ajat. Eipä ole kuulunut, Ruotsin puolella asiakkaita kohdellaan paljon paremmin (autentikointikeinoja löytyy ja hinnat paremmat).
Nimetön
Nimetön
Sama mainostoimisto teki varmaankin aikoinaan myös Stockmannin logon?
Nimetön
Nimetön
Miksi taas pitää tehdä aivan turhia uudistuksia? Teidän uudet nettisivutkin ovat aivan hirveät.
Nimetön
Nimetön
Toivottavasti ehditte seuraavaksi laittaa kuntoon sijoittajan työkalut, kuten luotettavan tuotto- ja tunnuslukulaskennan.
Nimetön
Nimetön
Lisäksi olisi tosi asiallista, että USA-pörssissä maksetut osingot (esimerkiksi vuonna 2017) vastaisivat verottajan raportissa edes kappalemääräisesti niitä, mitä verovuoden 2017 osinkoraportti (tai kassavirta) näyttää. Ymmärrän toki, että Dollari / Euro muunnos voi tuottaa pientä ”heittoa”, mutta ei se oikeuta lisäämään verovuoden 2016 lappuja vielä kerran verottajan raporttiin verovuodelle 2017, koska vain ne, joista raha on tullut asiakkaan tilille vuonna 2017 kelpaavalle verottajalle koskien verotusta 2017, mistä taas seuraa, että Nordnetin arvopäivä on vain ”viihdettä” verojutuissa.
Nimetön
Nimetön
Little Bill & Someton – erinomaisia uudistusehdotuksia. Toivotaan että NN puolella kuunnellaan!
Nimetön
Nimetön
Vaikka kuinka pitkään tässä on odotettu TURVALLISTA KIRJAUTUMISTA: vaihtuvat salasanalistat jne. Ulkoasun uudistus on täysin turha, ellei perusasioita laiteta kuntoon.
Nimetön
Nimetön
Kirjautumisessa ei ole mitään turvatonta. Protokolla on SSL/TLS suojattu, vastatilin vaihto vaatii pankkitunnukset, ja voit vaihtaa salasanan vaikka joka kirjautumisen jälkeen. Itse en tod. ala käyttämään mitään salasanalistoja palvelussa, johon ei ole mitään taloudellista intressiä kirjautua varastetuilla tunnuksilla.
Nimetön
Nimetön

Ooh, ai että PROTOKOLLA on ihan SSL/TLS-suojattu? Olisiko niin että nuo ovat niitä olennaisia protokollia, plus että SSL on deprekoitu aikaa sitten turvattomana ja vain uusimmat TLS-implementaatio takaavat jonkinasteisen järkevän suojan. Kirjautumisen turvallisuudesta ei sinulla ole valitettavasti kyllä hajuakaan. Taidat olla perinteinen mututiedon asiantuntija kun et tiedä että esim S-pankki, Nordea ja Lynx antavat käyttää mobiilisovellusta autentikoinnin varmistamiseen ja 2FA-metodeja on vaikka millä mitalla vaihtoehdoksi OTP-listoille. Lisäksi naurattaa tämä ”ei ole mitään taloudellista intressiä kirjautua varastetuilla”. Mitäs jos vaikka saan tietooni että jollain NN-tilillä on pirusti pätäkkää ja päästyäni tilille käytän sitä ohjaamaan paria omistamaani illikvidiä penniosaketta haluamaani suuntaan? Tai… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Amen. Kiitos!
Nimetön
Nimetön
” ”entä jos olen saanut käsiini jonkin toisen henkilön pankkitunnukset, lisään niillä vastatilin” Eikö se pankki sitten käytä OTP:tä 2-factor authia? Logiikka lähti.
Nimetön
Nimetön
Täydellisen turha uudistus, jota asiakkaat eivät ole kaivanneet. Vanhalla leiskalla voitaisiin mennä ihan hyvin jonnekin 2030 kohdille, ellei päätelaitteissa tule ennen sitä suuria mullistuksia. Ainoa tunnistamani ominaisuus mille olisi aito tilaus, olisi multi-factor authentication, esim. U2F:llä. Antakaa potkut kaikille tähän uudistusprojektiin osallistuneille ja palauttakaa vanha ulkonäkö käyttöön. Kommenttia muokattu: viimeinen lause poistettu asiattoman kielenkäytön vuoksi. /Jukka, Nordnet
Nimetön
Nimetön
Asiattoman kielenkäytön sivuuttaen, MFA/2FA olisi todella tilausta NN:ssä. Ja entäs ne välityspalkkiot vrt. Lynx tai vaikka Nordean prosentin katto?

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.