Nordnet Blogi
Suvi Tuppurainen
Nordnet Suomen maajohtaja

Täyttä vauhtia kohti vuotta 2017

Yksi tapahtumarikas vuosi on taas takana. Finanssimarkkinoilla on tänä vuonna ollut poikkeuksellisen paljon turbulenssia mm. Brexitin ja USA:n yllättävän presidentinvaalituloksen myötä. Näiden merkittävien vaalien yhteydessä asiakkaamme ovat käyneet osakekauppaa erittäin vilkkaasti.

Kulunut vuosi on ollut merkittävä myös Nordnetille. Olemme saaneet ennätysmäärän uusia asiakkaita ja kiinnostus tuotteitamme kohtaan on ollut erittäin suurta läpi vuoden. Helmikuussa ylitimme 500 000 asiakkaan rajapyykin koko Pohjoismaiden tasolla. Syksyllä asiakasvirta on kiihtynyt entisestään etenkin Suomessa.

Elokuussa Nordnet täytti 20 vuotta. Historiansa aikana Nordnet on kehittynyt pienestä ruotsalaisesta verkkopankista pohjoismaiseksi alansa edelläkävijäksi, joka tarjoaa laajan kirjon palveluita säästäjille ja sijoittajille. Viime vuosina olemme tuoneet markkinoille monia mullistavia tuotteita, kuten Superrahasto Suomen – markkinoiden ensimmäisen indeksirahaston, joka on asiakkaillemme täysin kuluton. Myös sosiaalinen sijoitusverkostomme Shareville jatkaa vahvaa kasvuaan, kun yhä useampi asiakkaamme on huomannut, miten paljon muiden sijoittajien seuraaminen voi auttaa parempien sijoitusideoiden saamisessa.

Tällä hetkellä panostamme paljon IT-kehitykseen. Tämä tulee näkymään ensi vuonna, kun julkaisemme osia uudesta verkkopalvelustamme, joka on jo testikäytössä pienellä osalla asiakkaistamme. Olemme erittäin innoissamme siitä mitä voimme tarjota asiakkaillemme alkavana vuonna!

Hyvää joulua ja menestystä uuteen vuoteen!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jätä kommentti

9 kommenttia kirjoituksessa "Täyttä vauhtia kohti vuotta 2017"

avatar
Suodata::   uusin | vanhin | tykätyin
Karri
Vieras

En ymmärrä tätä hehkutusta Sharevillen ympärillä. Keskustelut tyyliin: ”Osari oli hyvä ja kasvu jatkuu. Ostin pitkään salkkuun.” ovat ajan haaskausta. Pysyn siis edelleen SeekingAlphassa. Jokainen voi esim. verrata vaikka artikkeleita SA:n ja Sharevillen välillä Novo Nordiskista. Kummat ovat hyödyllisempiä? Minusta SA ylivoimaisesti.

Johannes
Vieras

Menestystä vuodelle 2017, Suvi! Yksi toive minulla olisi sinulle: Tärkeimmän markkinan eli USA:n minimivälityspalkkio on 15€. Tämä pitäisi ehdottomasti puolittaa!

OsinkokoneCom
Vieras

Itsekin toivoisin minimihinnoittelun konkreettista leikkaamista sekä USA:n että Kanadan hinnoitteluihin. Lisäksi OTC-markkinoiden kaupankäynti olisi hyvä olla mahdollista ilman puhelintoimeksiantoja.

Tuo uusi verkkopalvelu kuulostaa mielenkiintoiselta, toivottavasti kuulemme siitä pian.

OK

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.