Nordnet Blogi

Nordnetiltä uusi mobiilisovellus – App Store -arvio kolminkertaistui

Noin kuukausi sitten Nordnet julkisti uuden sovelluksen iPhonelle. Sovellus on saanut erittäin hyvän vastaanoton: Sen saama keskimääräinen käyttäjäarvio App Storessa on kolminkertaistunut lyhyessä ajassa.

Elokuun alussa Nordnet julkisti uuden mobiilisovelluksen iPhonelle. Merkittävimpiä muutoksia sovelluksessa ovat mm. täysin uudistettu design, sisäänkirjautuminen sormenjälki- ja kasvotunnisteilla (Touch ID ja Face ID), personoitu uutisvirta ja älykkäät ominaisuudet, jotka helpottavat kurssikehityksen seuraamista eri aikaperiodien välisessä tarkastelussa.

Uusi sovellus sisältää paljon ominaisuuksia, joita asiakkaat ovat meiltä pyytäneet. Siksi on mahtavaa, että asiakkaamme ovat ottaneet uuden sovelluksen niin hyvin vastaan. Kun 2 500 ensimmäistä käyttäjää antoivat arvionsa uudistuneesta sovelluksesta App Storessa, sovelluksen saama tähtiarvio kolminkertaistui nopeasti 4,3:een. Tämä on selkeä osoitus siitä, että uudistettu sovellus on vastannut asiakkaidemme tarpeisiin.

Asiakkaat ovat olleet uudistuneen sovelluksen kehityksessä mukana alusta lähtien. Tavoitteena on ollut luoda moderni sovellus, joka on selkeä ja käyttäjäystävällinen.

Olemme tehneet paljon työtä mobiilisovelluksemme parantamiseksi. Näemme sovelluksen uuden digitaalisen käyttäjäkokemuksen ensimmäisenä askeleena. Tärkein näkökulma sovelluksen uudistamisessa on ollut sovelluksen käytetyimpien ominaisuuksien hiomisessa niin hyväksi kuin mahdollista. Mielestäni olemme onnistuneet luomaan erittäin hyvän yleisnäkymän sijoituksiin ja kaupankäyntiin. Samalla sovellukseen lisättiin yleisen uutisnäkymän lisäksi kullekin sijoittajalle tämän omistusten mukaan räätälöity uutisvirta.

Kerroimme viime viikolla, että olemme kehittäneet uuden visuaalisen ilmeen, joka kuvastaa tulevaisuuden Nordnetiä. Uusi identiteetti antaa meille entistä paremmat edellytykset toimivien digitaalisten palveluiden luomiselle. Uusi fonttimme on kompakti ja parantaa luettavuutta. Muutosten avulla parannamme käyttökokemusta, jotta mobiilisovellukset ja verkkopalvelut vastaavat jatkossakin sijoittajien vaatimuksia.

Uusi sovellus on ladattavissa App Storesta. Aiemmin kesällä myös Android-sovellusta uudistettiin – sen voi ladata Google Play -sivustolta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

17
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
jukka
Vieras
jukka
mites mobiilin tietoturva? virukset, haittaohjelmat jne. mulla ei ainakaan ole mitaan erillisia ohjelmia naita varten.
Alex
Vieras
Alex
Terve, millä aikataululla Android saa myös uuden sovelluksen? Androidin parannukset eivät ole ainakaan minua saaneet sitä sovellusta käyttämään.
Jake
Vieras
Jake
Kontrasti vanhan ja uuden appin välillä on todella suuri. Vanha appi oli vaan niin surkea käytettävyydelyään.
Alex
Vieras
Alex
Taidat viitat ios-appiin?
Jorma
Vieras
Jorma
Suvi, yritin ladata iOS sovelluksen iPadilleni – ei onnistunut – nimellä Nordnet löytyi joku itäeurooppalainen (puolalainen?) sovellus nimellä nordnet d.o.o. – nordnet next ei tuottanut tuloksia
Oskari
Vieras
Oskari
Varsin mukavaa että panostatte ohjelmistokehitykseen mobiilisovellusten saralta ja visuaalisen ilmeen puolesta. Rahaliikennettä käsittelevänä palveluna, teiltä kuitenkin puuttuu tärkein, eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen. Erilaisia versioita kaksivaiheisesta tunnistautumisesta on ollut normaaleilla pankeilla jo vuosikymmeniä (paperiset avainlukulistat, nykyään MFA-sovellukset). Suorastaan noloa että vuonna 2018 tälläisellä yrityksellä, joka vieläpä pyrkii olemaan teknisestikin aallon harjalla, ei ole keskeistä tietoturvaan liittyvää ominaisuutta vieläkään hyödynnettävissä käyttäjiensä suojaksi.
serpo
Vieras
serpo
Täysin naurettavaa, että tämä on ainoa kommentti, johon Suvi ei ole vastannut. Tämä sattuu samalla olemaan se kaikista oleellisin kommentti! Nordneton lupaillut ja puhunut paskaa jo yli vuoden ajan turvallisesta sisäänkirjautumisesta. _Kaikissa_ muissa pohjoismaissa Nordnetilla on jo turvallinen sisäänkirjautuminen! Jos Suvi ei saa tätä aikaiseksi ensi vuoden loppuun mennessä, niin siirrän yli kuusinumeroisen salkkuni muualle turvaan.
Kimmo
Vieras
Kimmo
Tämän takia ittekki vaihdoin tänä vuonna palveluni pois Nordnetissa. Harmitti vaihtaa kun sivusto on muuten ollu mieleen ja palvelut toiminut mutta en voi luottaa koko omaisuutta käyttäjätunnuksen ja salasanan taakse enään. Ehkä 15 vuotta sitten.

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.