Nordnet Blogi
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Nyt voit nähdä välityspalkkiosi jo ennen kuin teet kaupan

Moni asiakkaistamme on siirtynyt viimeisen kuukauden aikana käymään kauppaa Nordnetin uuden kaupankäyntinäkymän kautta. Uusi kaupankäyntinäkymä on osa uutta Nordnetin verkkopalvelua, jota rakennamme parantaaksemme sivuston käyttäjäystävällisyyttä ja täyttääksemme vuodenvaihteessa voimaan astuvan uuden EU-lainsäädännön vaatimukset.

Jos olet yksi uutta sivustoamme testaamaan päässeistä asiakkaista, niin olet ehkä huomannut uuden ominaisuuden palvelussamme: näytämme nyt arvion välityspalkkiosta jo ennen kuin teet kaupan.

Näe välityspalkkio jo ennen kaupan tekemistä

Osa asiakkaistamme siirtyy automaattisesti uuden palvelumme puolelle, kun he painavat Osta- tai Myy-painiketta jonkin osakkeen kohdalla. Jos sinä et kuulu näihin asiakkaisiin, voit silti testata jo uutta palveluamme, kun klikkaat ”uusi nordnet” -linkkiä palvelumme ylämenussa. Kun olet etsinyt haluamasi osakkeen ja antanut ostettavan määrän, näet alapuolella arvion välityspalkkion suuruudesta ja kaupan kokonaissummasta.

Kaikki kustannukset näkyvillä yhdessä paikassa

Välityspalkkio on ensimmäinen kustannus, mikä näytetään uudessa verkkopalvelussamme. Tulemme pian näyttämään myös tarkemman kustannusjakauman ja muuta lisätietoa, mikä tekee kaupankäynnin kuluista entistä läpinäkyvämpiä.

Vuodenvaihteeseen mennessä voit klikata ”Katso kustannusten jakauma”-painiketta ja nähdä entistä yksityiskohtaisemmin, miten ostamiesi instrumenttien ja tekemiesi kauppojen kustannukset jakautuvat.

Jos käyt kauppaa esimerkiksi ulkomaisella osakkeella, voit nähdä myös, miten paljon tulet maksamaan valuutanvaihdosta. Jos tarkastelet tietyn ETF:n yleisnäkymää, voit jatkossa nähdä, miten paljon tulisit maksamaan hallinnointikuluja ja miten ne alentavat tuottoasi. Voit myös nähdä, miten kustannukset tulevat vaikuttamaan sijoituksesi arvoon ajan myötä.

Miten voimme tehdä uudesta palvelusta entistä paremman?

Jos sinulla on kehitysehdotuksia uudelle sivustollemme, otamme niitä erittäin mielellämme vastaan. Uusi Nordnet.fi ei ole lähellekään valmis – itse asiassa vasta muutama tärkeä palanen vanhasta sivustosta on siirretty sinne – joten haluamme jatkossakin kuulla asiakkaidemme mielipiteitä siitä, miten meidän tulisi tehdä sivustosta entistä parempi.

Voit jättää palautteesi suoraan uutta palvelua koodaavalle tiimillemme uuden sivuston alareunassa näkyvän, sinisen Palaute-painikkeen kautta. Lue lisää uudesta palvelustamme täältä.

Onnea sijoituksiin!

/Next Nordnet -tiimi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

15
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Janis Petke
Vieras
Janis Petke

Euromääräisen arvion välityspalkkion suuruudesta voisi myös korvata tekstillä ”todennäköisesti enemmän kuin kilpailijoilla”.

Osinko
Vieras
Osinko

Come on! Milloin se vaihtuvasalasanainen kirjautuminen tulee? Nykyinen tietoturva on liian heikko!

Mua ei kiinnosta tietaa reaaliajassa maksaako toimari 7e vai 8e jos mun 100k euron osakesalkku haviaa varkaiden kynsiin.

melko turvallista
Vieras
melko turvallista

Kirjautumalla toisen nordnetiin, ei voi siirtää itselleen omaisuutta.
Uuden vastatilin lisäämiseksi, täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla.
Nordnetin salasanan voi myös jo nyt vaihtaa itse milloin tahansa.

Bugeja
Vieras
Bugeja

Bugeja osakkeen ostossa!!

– tarjoustasot 15 min viivästettyjä (ainakin testaamassani usa-osakkeessa)
– tarjoustasojen päivittäminen tarjousta tehdessä muuttaa jo syötetyn hinta/osake summan
– jos toimeksiantoa muokattaessa vaihtaa toisen toimeksiannon muokattavaksi, edellisen (tai ensimmäisen) toimeksiannon osakkeiden kappalemäärä siirtyy seuraavaan

Veijo Esso
Vieras
Veijo Esso

Miten saan näkymään Helsingin pörssin osakelistauksen, josta joinvalita haluamani osakkeen?

Antti
Vieras
Antti

Salkkuani katsoessa ei tosiaan näe kokonaisuutta niin kätevästi kuin vanhoilla sivuilla. Tähän jo vastasittekin. Toinen harmittava seikka on, että uusi salkku sivu ei näytä ostoerittäin omistamiani osakkeita kuten vanhoilla sivuilla. Tämä toiminnallisuus olisi myös toivottava uusille sivuille. Muuten joutuu itse pitämään kirjaa omistuksista. Tai pitäähän verottaja, mutta olisi se silti kätevämpää kun tuon näkisi suoraan sivuilta.

Ville
Vieras
Ville

Ei muuten nähtävästi näykään enää ostoerittäin, voi huoh. Ehkä sekin on vielä kesken tai puolivalmis, kuten vähän tuntuisi moni asia olevan. Tämäpä mukavaa, no, täytyy varmaan vähitellen vakavasti miettiä sen lähes samannimisen nykyisin edullisemmantuntuisen pankin sijoitusasiakkuutta.

Malmsten
Vieras
Malmsten

Välityspalkkiouudistuksesta toki plussaa; käyttöliittymä on kyllä viilausta vailla. Näyttää kovin karulta ja epäkäytännölliseltä, suoraansanottuna ei juuri kaupanteko kiinnosta. Näyttää meininki palanneen jonnekin M;S-DOS -aikoihin käyttöliittymineen. Toivottavasti muutosta kehiin ja pian, tai edes mahdollisuus käyttää vanhaa GUI:ta rinnakkain.

Kinski
Vieras
Kinski

Näkyvyys on heikko. Fontit vaihtoon!

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.