Nordnet Blogi

Nyt voit nähdä välityspalkkiosi jo ennen kuin teet kaupan

Moni asiakkaistamme on siirtynyt viimeisen kuukauden aikana käymään kauppaa Nordnetin uuden kaupankäyntinäkymän kautta. Uusi kaupankäyntinäkymä on osa uutta Nordnetin verkkopalvelua, jota rakennamme parantaaksemme sivuston käyttäjäystävällisyyttä ja täyttääksemme vuodenvaihteessa voimaan astuvan uuden EU-lainsäädännön vaatimukset.

Jos olet yksi uutta sivustoamme testaamaan päässeistä asiakkaista, niin olet ehkä huomannut uuden ominaisuuden palvelussamme: näytämme nyt arvion välityspalkkiosta jo ennen kuin teet kaupan.

Näe välityspalkkio jo ennen kaupan tekemistä

Osa asiakkaistamme siirtyy automaattisesti uuden palvelumme puolelle, kun he painavat Osta- tai Myy-painiketta jonkin osakkeen kohdalla. Jos sinä et kuulu näihin asiakkaisiin, voit silti testata jo uutta palveluamme, kun klikkaat ”uusi nordnet” -linkkiä palvelumme ylämenussa. Kun olet etsinyt haluamasi osakkeen ja antanut ostettavan määrän, näet alapuolella arvion välityspalkkion suuruudesta ja kaupan kokonaissummasta.

Kaikki kustannukset näkyvillä yhdessä paikassa

Välityspalkkio on ensimmäinen kustannus, mikä näytetään uudessa verkkopalvelussamme. Tulemme pian näyttämään myös tarkemman kustannusjakauman ja muuta lisätietoa, mikä tekee kaupankäynnin kuluista entistä läpinäkyvämpiä.

Vuodenvaihteeseen mennessä voit klikata ”Katso kustannusten jakauma”-painiketta ja nähdä entistä yksityiskohtaisemmin, miten ostamiesi instrumenttien ja tekemiesi kauppojen kustannukset jakautuvat.

Jos käyt kauppaa esimerkiksi ulkomaisella osakkeella, voit nähdä myös, miten paljon tulet maksamaan valuutanvaihdosta. Jos tarkastelet tietyn ETF:n yleisnäkymää, voit jatkossa nähdä, miten paljon tulisit maksamaan hallinnointikuluja ja miten ne alentavat tuottoasi. Voit myös nähdä, miten kustannukset tulevat vaikuttamaan sijoituksesi arvoon ajan myötä.

Miten voimme tehdä uudesta palvelusta entistä paremman?

Jos sinulla on kehitysehdotuksia uudelle sivustollemme, otamme niitä erittäin mielellämme vastaan. Uusi Nordnet.fi ei ole lähellekään valmis – itse asiassa vasta muutama tärkeä palanen vanhasta sivustosta on siirretty sinne – joten haluamme jatkossakin kuulla asiakkaidemme mielipiteitä siitä, miten meidän tulisi tehdä sivustosta entistä parempi.

Voit jättää palautteesi suoraan uutta palvelua koodaavalle tiimillemme uuden sivuston alareunassa näkyvän, sinisen Palaute-painikkeen kautta. Lue lisää uudesta palvelustamme täältä.

Onnea sijoituksiin!

/Next Nordnet -tiimi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

15
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Nimetön
Nimetön
Euromääräisen arvion välityspalkkion suuruudesta voisi myös korvata tekstillä ”todennäköisesti enemmän kuin kilpailijoilla”.
Nimetön
Nimetön
Come on! Milloin se vaihtuvasalasanainen kirjautuminen tulee? Nykyinen tietoturva on liian heikko! Mua ei kiinnosta tietaa reaaliajassa maksaako toimari 7e vai 8e jos mun 100k euron osakesalkku haviaa varkaiden kynsiin.
Nimetön
Nimetön
Hei! Pyrimme saamaan sen aikaiseksi mahdollisimman nopeasti vuoden 2018 aikana. Emme kuitenkaan voi antaa tämän tarkempaa aikataulua, koska it-tiimimme on tällä hetkellä täystyöllistetty MiFID II-direktiivin velvoittamien uudistusten kanssa, joihin tämä kustannusten tarkempi erittelykin lukeutuu. Nykyinenkin salasanapohjainen suojaus on täysin turvallinen, kunhan käyttäjä huolehtii siitä, että salasana täyttää turvallisuuskriteerit, eivätkä käyttäjätiedot päädy vieraisiin käsiin. Lue lisää täältä: https://www.nordnet.fi/asiakaspalvelu/alkaa/sisaankirjautuminen/sisaankirjautuminen.html#mita-voin-tehda-turvallisuuden-parantamiseksi /Henri
Nimetön
Nimetön
Siis ei kai vaihtuva salasana tule kaikille pakolliseksi? Vaihtuu kyllä asiakkuus Lynxiin lopullisesti jos noin käy. Luulosairaiden foliohattujen takia moista ei tarvita. Eihän rahoja voi nostaa kuin vastatilille. Ja mitä tulee uuteen käyttöliittymään, niin edelleenkin täysi susi. Miksi pitää olla noin väljä riviväli? Entinen salkku näkyy yhdellä sivulla ja on helposti ymmärrettävissä kun näkee kerralla. Uusi ei mahdu vaan vie pari sivua. Todella hankala. Lisäksi ei näe salkkua ostoerittäin eikä rapsoja – näin vuoden lopussa tärkeää nähdä 9A jolla voi optimoida verotusta.
Nimetön
Nimetön
Hei! Kiitos palautteestasi. Nykyinen tunnistautumistapa säilyy näillä näkymin, mutta 2-vaiheinen tunnistautuminen tulee sen rinnalle vaihtoehtoisena tunnistautumistapana, toivottavasti vuoden 2018 aikana. 9A-raportit ja muut uudesta palvelustamme puuttuvat toiminnallisuudet löytyvät (ja tulevat löytymään) vanhan verkkopalvelumme puolelta pitkälle vuoteen 2018, tai niin kauan, kunnes ne on siirretty uuteen palveluun. Ei siis hätää tämän asian suhteen! /Henri
Nimetön
Nimetön
Kirjautumalla toisen nordnetiin, ei voi siirtää itselleen omaisuutta. Uuden vastatilin lisäämiseksi, täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Nordnetin salasanan voi myös jo nyt vaihtaa itse milloin tahansa.
Nimetön
Nimetön
Bugeja osakkeen ostossa!! – tarjoustasot 15 min viivästettyjä (ainakin testaamassani usa-osakkeessa) – tarjoustasojen päivittäminen tarjousta tehdessä muuttaa jo syötetyn hinta/osake summan – jos toimeksiantoa muokattaessa vaihtaa toisen toimeksiannon muokattavaksi, edellisen (tai ensimmäisen) toimeksiannon osakkeiden kappalemäärä siirtyy seuraavaan
Nimetön
Nimetön
Kiitos palautteestasi! Välitimme sen uutta sivustoa koodaavalle tiimille. /Henri
Nimetön
Nimetön
Miten saan näkymään Helsingin pörssin osakelistauksen, josta joinvalita haluamani osakkeen?
Nimetön
Nimetön
Hei Veijo! Uudella sivustolla selailutoiminto on vielä varsin rajallinen ja rajoittuu nousijoiden ja laskijoiden sekä vaihdetuimpien osakkeiden näkymään. Mainitsemiasi listoja voi katsoa vanhan palvelumme puolella edelleen ja niin pitkään, kunnes vähintään yhtä hyvät listat on rakennettu uuden sivustomme puolelle. /Henri
Nimetön
Nimetön
Salkkuani katsoessa ei tosiaan näe kokonaisuutta niin kätevästi kuin vanhoilla sivuilla. Tähän jo vastasittekin. Toinen harmittava seikka on, että uusi salkku sivu ei näytä ostoerittäin omistamiani osakkeita kuten vanhoilla sivuilla. Tämä toiminnallisuus olisi myös toivottava uusille sivuille. Muuten joutuu itse pitämään kirjaa omistuksista. Tai pitäähän verottaja, mutta olisi se silti kätevämpää kun tuon näkisi suoraan sivuilta.
Nimetön
Nimetön
Ei muuten nähtävästi näykään enää ostoerittäin, voi huoh. Ehkä sekin on vielä kesken tai puolivalmis, kuten vähän tuntuisi moni asia olevan. Tämäpä mukavaa, no, täytyy varmaan vähitellen vakavasti miettiä sen lähes samannimisen nykyisin edullisemmantuntuisen pankin sijoitusasiakkuutta.
Nimetön
Nimetön
Tämä ominaisuus on tulossa, mutta toistaiseksi ostoerät täytyy katsoa vanhan sivustomme puolelta. /Henri
Nimetön
Nimetön
Välityspalkkiouudistuksesta toki plussaa; käyttöliittymä on kyllä viilausta vailla. Näyttää kovin karulta ja epäkäytännölliseltä, suoraansanottuna ei juuri kaupanteko kiinnosta. Näyttää meininki palanneen jonnekin M;S-DOS -aikoihin käyttöliittymineen. Toivottavasti muutosta kehiin ja pian, tai edes mahdollisuus käyttää vanhaa GUI:ta rinnakkain.
Nimetön
Nimetön
Näkyvyys on heikko. Fontit vaihtoon!

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.