Nordnet Blogi

Parhaat e- ja äänikirjat sijoittamisesta

Oletko löytänyt jo e- ja äänikirjat? Sijoituskirjoja suomeksi e- ja äänikirjoina alkaa tulla saataville enemmän ja enemmän.

Warren Buffettilta kysyttiin eräässä haastattelussa, mikä hänen menestyksensä salaisuus on. Buffett vastasi menestyksen perustuvan ahkeraan lukemiseen, ja että sopiva päivittäinen lukuannos on jopa 500 sivua. Tieto kasvaa sillä tavalla kuin korkoa korolle. Lukeminen auttaa myös tekemään parempia tietoon pohjautuvia päätöksiä impulsiivisten tunteella tehtyjen päätösten sijaan.

Äänikirjat sijoittajille maksutta

Yhteistyössä Alma Talent Kirjat -sovelluksen kanssa tarjoamme sinulle e- ja äänikirjat 30 päivää maksutta.

Alma Talent -sovelluksen äänikirjat

Alma Talent Kirjat on Suomen asiallisin sovellus, joka on käytettävissäsi ajasta tai paikasta riippumatta. Se sisältää jatkuvasti päivittyvät e- ja äänikirjavalikoimat sekä podcastit bisneksestä, sijoittamisesta, kasvusta ja itsensä kehittämisestä. Lue ja kuuntele – juuri silloin, kun sinulla on hetki aikaa itsellesi ja uusille ideoille ja ajatuksille.

Hyödynnä nyt etusi Nordnetin asiakkaana: 30 päivää 0 €, tilaus jatkuu 16,90 €/kk (normaalihinta 19,90 €/kk). Tilauksen voi katkaista koska tahansa. Lunasta tarjous 31.12.2020 mennessä.

Alla muutama kirjavinkki Alma Talent Kirjat -sovelluksen valikoimasta rahaan ja talouteen liittyen. Lisää myös omasi kommenttiosioon, jos jokin ehdoton klassikko jäi mielestäsi puuttumaan!

Rahan taju, Ninni Myllyoja, Emilia Kullas (äänikirja ja e-kirja)

Tähtäimessä osakkeet – kuinka kääntää tappiotkin voitoiksi, Heikki Keskiväli (äänikirja ja e-kirja)

Miten sijoitan pörssiosakkeisiin, 17. uudistettu painos, Seppo Saario (äänikirja ja e-kirja)

Sijoittajaksi 7 päivässä, Merja Mähkä ja Unna Lehtipuu (äänikirja ja e-kirja)

Osakesijoittajan maailmanvalloitus, Henri Elo ja Jari Saarhelo (e-kirja)

Lapset ja raha, Talouskasvatuksen aakkoset vanhemmille, Nina Nordlund (e-kirja)

P.S. Jos haluat e- ja äänikirjojen kylkeen myös jotakin konkreettisempaa, niin tutustu myös supersuosittuihin Jukka Oksaharjun sijoituskirjoihin, joita voit tilata Nordnetin kautta Oksaharjun itsensä signeeraamina. Siirry sijoituskirjasivulle tästä.

Artikkeli julkaistu alun perin 7/2019 ja päivitetty 13.6.2020.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

7
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Nyymi
Vieras
Nyymi
Mihin asti tarjous on voimassa? Siis milloin on vika päivä hyödyntää tarjous?
Neemi
Vieras
Neemi
Huomatkaa, että mikäli tilauksen päättää, se tosiaan päättyy heti, toisin kuin näissä palveluissa tavallisesti. Eli mikäli päätät tilauksesi rekisteröitymisen jälkeen muistaaksesi tehdä sen, menee kuukauden lukuaika sitten siinä. Eli pitää ennemmin laittaa kalenterimerkintä, että muistaa perua tilauksen mikäli ei sitä halua jatkaa. Tehkää niin kuin sanon, älkää niin kuin teen. 🙂
Raipe
Vieras
Raipe
Vau kiitos tämä tuli tarpeeseen. Mikäli joku ei tiennyt, niins myö muut äänikirjapalvelut tarjoavat aika hyvin ilmaisjaksoja. Esim täältä https://www.parhaataanikirjat.fi/ löytyy useampikin ilmaispätkä ja noista kaikista lötyy aika hyvin myös sijoituskirjallisuutta.
Usko
Vieras
Usko
Pisimmät ilmaiset jaksot taitaa olla kuukauden mittaisia tällä hetkellä, ainakin tämän vertailun mukaan https://www.hpo.fi/aanikirjat/. Jos useampaa palvelua pyörittää peräkkäin, niin kyllähän näitä hetken kuuntelee maksamatta senttiäkään 🙂
Esa-Pekka
Vieras
Esa-Pekka
Hyvä listaus osuvista sijoituskirjoista. Samoja kirjoja ja myös muita löytyy myös toisilta palveluntarjoajilta. Bongasin tällaisen vertailu eri palveluista (https://totally.fi/paras-aanikirjapalvelu/) ja ajattelin, että vois ehkä ottaa testiin useammasta paikasta tuon kokeilujakson. Sen jälkeen valita sopivin palvelu.
Antti
Vieras
Antti
BookBeatin Talous & Business kategoriassa on kyllä todella paljon kuunneltavaa (valikoimaa voi selailla kirjautumatta itse täältä: https://www.bookbeat.fi/kategoria/talous-business-630) Itsellä viimeisin kuunneltu teos tuo Siilasmaan Paranoidi Optimisti. Ei varsinainen sijoituskirja mutta Nokiasta ja strategiasta kiinnostuneille mukavaa luettavaa. Näyttäis olevan noita ilmaiskokeiluja ihan kaikilla sovelluksilla, joten kalliiksi näiden kuuntelu ei kyl tuu. Täältä löytää noita ilmaisjaksoja: https://fiksukuluttaja.fi/vertaa/aanikirjat/ilmaiset-aanikirjat/

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.