Nordnet Blogi

Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

Jakso 113 – Treidaus ja tekninen analyysi

Tekninen analyysi – mikä se on ja miten sitä käytetään sijoittamisessa? Miksi teknistä analyysiä pitäisi käyttää? Saavatko vieraat Joonas ja Ville Martinin pään vihdoin kääntymään aktiivisemman kaupankäynnin puolelle?

Jakso 112 – TAT nuorten asialla

Turvataan nuorten taloudellinen tulevaisuus. Jaksossa keskustelua nuorten taloustaidoista. Miten koulut ja vanhemmat lisätään yhtälöön? Entä mitä Nordnet ja TAT ovat suunnitelleet keskenään?

Jakso 111 – Valtionvelka pois kertaheitolla

Miten Suomen valtionvelka saadaan kuitattua kertaheitolla? Entä mitä #rahapodi-miehet ovat suunnitelleet tämän kesän Suomi Areenaa varten? Martin ja Miikka sukeltavat myös kuulijapalautteen sekaan.

Jakso 110 – Vastuullinen sijoittaminen ja ETF:t

Mitä tarkoittavat MSCI, SRI tai ESG? Entä jos ETF on fyysinen tai synteettinen? Jaksossa pohditaan myös eettistä sijoittamista. Fees & Money -osiossa aiheena opiskelu.

Jakso 109 – Soitellen SOTEen

Miikka ja Martin selvittävät SOTEn solmut. Millä tavalla terveydenhuoltoa pitäisi heidän mielestään muokata? Miten SOTE ja Tinder liittyvät toisiinsa? Lisäksi eettistä sijoittamista sekä asuntolainojen kilpailutusta.

Jakso 108 – Autoilun tulevaisuus feat. BMW

Vieraana autoilualan ammattilainen: Timo Nikkari BMW:ltä. Miten autoilu on kehittynyt vuosien saatossa ja mihin suuntaan olemme menossa? Mihin alan ammattilainen itse sijoittaisi hyötyäkseen autoteollisuuden kehityksestä

Jakso 107 – Opintolaina feat. Nooa Fagerholm

Opintolaina – paljon pyydetty aihe vihdoin #rahapodi:n käsittelyssä. Miten opintolainaa haetaan? Miten Nooa hoiti raha-asiansa opiskeluidensa ohella? Miksi ASP-tili kannattaa perustaa?

Jakso 106 – Hajauttamisen ABC vol. 2

Martinin ja Miikan hajauttamisen ABC vol. 2 – Miten hajauttaa? Kuinka moneen kohteeseen? Säästämisen ja kuluttamisen dilemma: Säästätkö nyt ja kulutat myöhemmin? Vai kulutatko nyt ja säästät myöhemmin?

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi