Nordnet Blogi

Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

Jakso 117 – Lapsilisät pörssiin!

Miikka ja Martin kertovat, miksi lapsilisät kannattaa sijoittaa pörssiin ja jakavat vinkkejä, joiden avulla myös aikuiset voivat säästää itselleen oman "lapsilisän".

Jakso 116 – Osakesäästötili Suomen perustuslakiin

Suomalaisten osakesäästötili on jo nurkan takana. Kuuntele jaksosta, miten se pitäisi #rahapodi miesten mielestä tehdä. Miksi he olisivat juuri oikeat henkilöt viemään asiaa eteenpäin? Entä mitä ovat PAALU ja ORPO?

Jakso 113 – Treidaus ja tekninen analyysi

Tekninen analyysi – mikä se on ja miten sitä käytetään sijoittamisessa? Miksi teknistä analyysiä pitäisi käyttää? Saavatko vieraat Joonas ja Ville Martinin pään vihdoin kääntymään aktiivisemman kaupankäynnin puolelle?

Jakso 112 – TAT nuorten asialla

Turvataan nuorten taloudellinen tulevaisuus. Jaksossa keskustelua nuorten taloustaidoista. Miten koulut ja vanhemmat lisätään yhtälöön? Entä mitä Nordnet ja TAT ovat suunnitelleet keskenään?

Jakso 111 – Valtionvelka pois kertaheitolla

Miten Suomen valtionvelka saadaan kuitattua kertaheitolla? Entä mitä #rahapodi-miehet ovat suunnitelleet tämän kesän Suomi Areenaa varten? Martin ja Miikka sukeltavat myös kuulijapalautteen sekaan.

Jakso 110 – Vastuullinen sijoittaminen ja ETF:t

Mitä tarkoittavat MSCI, SRI tai ESG? Entä jos ETF on fyysinen tai synteettinen? Jaksossa pohditaan myös eettistä sijoittamista. Fees & Money -osiossa aiheena opiskelu.

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi