Nordnet Blogi

S-Pankin välitys- ja säilytysasiakkaita Nordnetille

Yhteistyön myötä S-Pankin ja FIMin osakevälityksen asiakkaat pääsevät nauttimaan Nordnetin edistyksellisistä osakesijoittamisen työkaluista. Samaan aikaan Nordnetin rahastovalikoima täydentyy useilla FIM-rahastoilla.

S-Pankki Oy ja Nordnet Bank AB ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla S-Pankin arvopapereiden välitys- ja säilytystoimintojen asiakkaita siirtyy Nordnetiin.

Yhteistyön myötä S-Osakekauppa- ja FIM Direct Online -palveluista Nordnetiin siirtyvät asiakkaat voivat arviolta huhtikuusta 2020 alkaen hoitaa suoria osakesijoituksiaan Nordnetin palvelussa. Nordnetin asiakkaat voivat puolestaan täydentää salkkujaan kätevästi 13:lla ammattimaisesti hoidetulla FIM-rahastolla. Myös Nordnetin asiakkailla Ruotsissa on mahdollisuus sijoittaa FIM-rahastoihin.

Samassa yhteydessä S-Pankki luopuu S-Osakekauppa- ja FIM Direct Online -palveluista sekä arvopaperien välitys- ja säilytyspalveluista. Siirtyminen Nordnetiin edellyttää asiakkailta aktiivista hyväksyntää sekä tunnistautumista ja asiakkuuden avaamista edellyttävien tarvittavien tietojen antamista Nordnetin palvelussa.

Nordnet on erinomainen kumppani, sillä se tunnetaan omatoimisten osakesijoittajien suosikkina. Yhteistyön ansiosta S-Osakekaupan ja FIM Directin käyttäjät pääsevät nauttimaan kehittyvistä palveluista, kuten esimerkiksi osakesäästötileistä.

S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoiminnan johtaja Hanna Porkka

S-Pankki panostaa jatkossa avaimet käteen -ratkaisujen kehittämiseen sekä sijoittamisen ammattilaisille että vasta-alkajille. Kuka tahansa voi aloittaa säästämisen Säästäjällä, josta löytyvät Suomen edullisimmat yhdistelmärahastot.

Osakevälitys on Nordnetin ydinliiketoimintaa. Panostamme vahvasti osakesijoittamista tukeviin palveluihin ja sisältöihin sekä prosessien automatisoimiseen. Nordnet on Suomen suosituin yksityissijoittajien käyttämä osakevälittäjä ja meidät on valittu kolme kertaa peräkkäin Suomen laadukkaimmaksi arvopaperinvälittäjäksi.

Suomalaiset asiakkaamme valitsevat Nordnetin jakelemien rahastoyhtiöiden valikoimasta mielellään kotimaisia tuttuja brändejä. Uskon, että monipuoliset FIM-rahastot nousevat asiakkaidemme keskuudessa suosituimpien rahastojen joukkoon.

Toivotamme meille siirtyvät aktiiviset sijoittajat lämpimästi tervetulleeksi!

S-Pankista siirtyvä välitys- ja säilytysasiakas: katso ohjeet arvo-osuustilin siirtoon Nordnetiin täältä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

15
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Hmm
Vieras
Hmm
Mitenkäs tämän jälkeen nämä S-pankin Säästäjän ”uskalias” ja ”maltillinen” rahastot? Siirtääkö S-pankki bonukset suoraan Nordnetille ja Nordnet iskee ne näihin rahastoihin? Vai miten jatkossa?
Kettu29
Vieras
Kettu29
Sen verran tyyriitä on nuo FIM:n rahastot, että ei ainakaan omaan salkkuun tule. FIM:n passiivisiin ESG rahastoihin olisi voinut ollakin kiinnostusta, mutta ne eivät ilmeisesti kuulu mukaan sopimukseen? Onko Nordnetilla suunnitelmassa kasvattaa passiivisten perusrahastojen osuutta valikoimassa? Esim. Handelsbankenilla on useita rahastoja, joita ei Nordnetin kautta voi merkitä. Onneksi tosin parhaat niistä, eli USA ja Eurooppa indeksi löytyvät. Kiinnostusta olisi muihinkin…
Nordnet
Kirjoittaja
Nordnet
Indeksirahastoja on näillä näkymin tulossa palveluun lisää lähitulevaisuudessa. Tiedotamme näistä erikseen aikanaan mm. uutiskirjeemme kautta. /Henri
Kirkonrotta
Vieras
Kirkonrotta
Miten verottaja reagoi asiaan? Antaako FIM-S-Pankki-Nordnet -yhtymä tiedot verottajalle? Jos siirtää FIMistä koko salkkunsa Nordnetiin, onko kyseessä laukeava verotapahtuma?
Nordnet
Kirjoittaja
Nordnet
Hei! Salkunsiirto ei laukaise veroja maksuun. Kun salkku on Nordnetissä, niin Nordnet raportoi salkun sisällä tapahtuvat kaupat automaattisesti verottajalle. Verovelvollisen tehtävä on vain tarkistaa esitäytetyn veroilmoituksen oikeellisuus kerran vuodessa. /Henri
Vakuutussijoittaja
Vieras
Vakuutussijoittaja
Miten käy FIM Sijoitusvakuutuksen? Niillähän ei enää vuoden alusta alkaen pysty käymään online-kauppaa, vaan pitää tyhmästi pdf:llä antaa toimeksiannot. Nordnetin meklarit sitten toteuttavat? Entä meneekö sijoitusvakuutuksessa Nordnetin kulut?
Nordnet
Kirjoittaja
Nordnet
Nordnet ei tarjoa sijoitusvakuutuksia, joten tästä tulisi tiedustella S-pankilta, että mikä on heidän menettelytapansa. Osakesäästötili on Nordnetin tarjoaman lähin vastine sijoitusvakuutukselle, eli sielläkin voi kauppaa käydä verovapaasti tilin sisällä. /Henri
Ossi Launonen
Vieras
Ossi Launonen
Siirtyvätkö S-Säästörahastot Kohtuullinen, Rohkea ja Varovainen Nordnettiin?
Sijoittaja
Vieras
Sijoittaja
Eipä näytä Nordnettia kiinnostavan vastaaminen.
Nordnet
Kirjoittaja
Nordnet
S-Pankin ja FIMin rahasto-omistuksesi säilyvät edelleen S-Pankissa, eikä muutoksella ole vaikutusta rahastojesi omistuksiin tai niiden ostamiseen ja myymiseen. S-Pankki panostaa jatkossa entistäkin enemmän erilaisten sijoitusrahastojen kehittämiseen.
Nordnet
Kirjoittaja
Nordnet
Näihin FIM-rahastoihin säästäminen on mahdollista myös Nordnetin kautta: https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/rahastolistat?sortField=name&sortOrder=asc&fundBrandingCompany=FIM (nykyisiä rahasto-omistuksia ei kuitenkaan ole valitettavasti mahdollista siirtää pankista toiseen) /Henri
Jukka Könönen
Vieras
Jukka Könönen
Minulla on S-Pankissa arvo-osuustili, jonka halusin siirrettäväksi Nordnettiin. Avasin tilin Nordnetissä ja annoin valtakirjan siirtää arvo-osuustilini Nordnettiin. Siirsin myös tilille 1000 €. Huomasin viimeisenä siirtopäivänä, että tilin olisi pitänyt olla tyhjä (miksi ihmeessä?) Yritin silloin soittaa Nordnetille, mutta eihän puhelimella pääse edelleenkään läpi. Aiheutuuko tuosta tilillä olevasta rahasta ongelmia? Jukka Könönen

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.