Nordnet Blogi

Shareville-widgetien avulla voit jakaa salkkusi muille

Haluatko esitellä salkkusi sisällön ja kehityksen omilla nettisivuillasi tai blogissasi? Nyt se on mahdollista Shareville-widgetien avulla!

Tässä pari esimerkkiä Shareville-widgetien käytöstä:

Omistukset:

Omistusten kehitys:

Widgetien upotuskoodit

Iframe-upotuskoodi omistuksia kuvaavalle widgetille:

<iframe src="https://www.shareville.fi/widget/portfolio/2049/positions" frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no" width=100% height=315></iframe>

Korvaa koodissa oleva luku 2049 oman Shareville-salkkusi id-tunnuksella. Näet oman salkkusi tunnuksen osoiterivillä, kun kirjaudut sisään Sharevilleen.

Iframe-upotuskoodi omistusten kehitystä kuvaavalle widgetille:

<iframe src="https://www.shareville.fi/widget/portfolio/2049/yield?period=180" frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no" width=100% height=315></iframe>

Period-kohtaan voit syöttää jonkin seuraavista luvuista: 7, 30, 90, 180, 365 tai 1095. Luvut kuvaavat päiviä. Korvaa koodissa oleva luku 2049 oman Shareville-salkkusi id-tunnuksella. Näet oman salkkusi tunnuksen osoiterivillä, kun kirjaudut sisään Sharevilleen.

Jos yllä olevat koodit eivät toimi, voit kokeilla myös seuraavia muotoja:

[iframe src="https://www.shareville.fi/widget/portfolio/2049/positions" frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no" height="315"]
[iframe src="https://www.shareville.fi/widget/portfolio/2049/yield?period=180" frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no" height="315"]

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

8
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Nimetön
Nimetön

Nämäkin rahat olisi voinut käyttää hinnaston laskuun.

Nimetön
Nimetön

Juuri näin. Ja miksi kukaan haluaisi lisää seuraajia? Ei niillä ole mitään merkitystä. Kyseessä on mainostetaan porukalla Nordnettia widget. Lisäksi iframet ovat vanhanaikainen ja sivunlatauksia hidastava lähestymistapa.

Nimetön
Nimetön

Ehkä ihan kiva, mutta ei toimi odotetusti ainakaan omassa blogissani. Kaikista widgeteistä näkyy vain muutama ensimmäinen ylärivi. Eihän noita widgetin leveyksiä tai korkeuksiakaan voi säätää. Tarvitaanko jotain maisterin tutkintoa tietotekniikasta, että saa nuo kunnolla toimimaan Bloggerissa?

Nimetön
Nimetön

Hei! Upotuskoodissa näyttää tosiaan olevan vikaa Bloggeriin upotettaessa. Upotuskoodeja on nyt täydennetty niin että widgetien pitäisi toimia myös Bloggerissa.

Nimetön
Nimetön

No nyt toimii Bloggerissa, kiitosta vaan. Saisiko vielä 1. widgettiin enemmän kuin top5 suurimmat osakkeet näkyviin. Esim. vaihtoehtona näyttäisi vaikkapa 10 suurinta omistusta.

Nimetön
Nimetön

Nämä widgetit eivät jostain syystä toimi wordpress-pohjalla. Koodin laittaessa esikatselussa näkyy kuva, mutta sivuilla näkyy vain linkki

Nimetön
Nimetön

Hei Nuuka! Lisäsin artikkelin loppuun vaihtoehtoiset muodot upotuskoodeille. Toimiiko niillä? /Henri

Nimetön
Nimetön

Hei.

Valitettavasti widget ei vieläkään toimi WordPressissä. Koodi tuo ainoastaan linkin näkyväksi blogiin, josta klikkaamalla saa esiin sen mikä mikä pitäisi näkyä.

Vaihtoehtoinen koodi tulee näkyviin visuaaliseen sellaisenaan, ei siis mitään hyötyä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi,
klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi,
klikkaa tästä.
Tilaa
close-link