Nordnet Blogi

Spotify listautuu – tarjoamme ostot välityspalkkiotta

Spotify on maailman suurin musiikin suoratoistopalvelu, jonka perustivat ruotsalaiset Daniel Ek ja Martin Lorentzon vuonna 2006. Palvelulla on maailmanlaajuisesti yli 159 miljoonaa asiakasta, joista 79 miljoonaa maksaa palvelun käytöstä. Palvelun omistajiin lukeutuu perustajiensa lisäksi maailman suurimpia levy-yhtiöitä, kuten Universal ja Warner sekä useita institutionaalisia sijoittajia, kuten Creandum ja Northzone. Nyt Spotify on listautumassa pörssiin, mikä tarkoittaa, että yksityissijoittajatkin voivat ostaa salkkuunsa yhtiön osakkeita.

Spotifyn listautuminen tapahtuu New Yorkin pörssiin (NYSE), ja osakkeella käydään kauppaa Yhdysvaltain dollareissa. Kaupankäynti osakkeella alkaa ilman varsinaista osakeantia. Osakkeen hinta määrittyy sijoittajien kysynnän ja tarjonnan mukaan, mutta kirjoitushetkellä yhtiön arvoksi on arvioitu noin 19 miljardia euroa.

Voit ostaa Spotifyä ilman välityspalkkiota

Spotifyn listautuminen on vuoden odotetuimpia listautumisia Ruotsissa. Nordnet juhlistaa asiakkaidensa kanssa länsinaapuristamme ponnistavaa Spotifyä ja tarjoaa ostotoimeksiannot Spotifyn osakkeille ilman ostovälityspalkkiota. Tarjous on voimassa Ruotsin lisäksi kaikissa Nordnetin maissa: Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Tarjous alkaa siitä päivästä, kun Spotify listautuu ja jatkuu yhteensä viisi pörssipäivää. Spotifyn listautumisen tarkka päivämäärä ei ole kirjoitushetkellä tiedossa, mutta sen arvioidaan tapahtuvan parin viikon sisällä.

Jos et ole vielä Nordnetin asiakas ja haluat hyödyntää Spotify-tarjoustamme, kannattaa asiakkuus avata saman tien. Nordnet-Asiakkuus ei maksa mitään ja sen avaaminen vie vain muutaman minuutin aikaasi.

Kuuntele Lauluja rahasta -soittolistaa

Spotify-käyttäjänä voit nauttia listautumista odotellessa legendaarisesta, monissa asiakastilaisuuksissamme soineesta Lauluja rahasta -soittolistasta. Mukana mm. ABBAn Money Money Money, Dire Straitsin Money for Nothing, Hassisen Koneen Läskit Lompakot sekä Lasse Mårtensonin Rikas Mies Jos Oisin:

*

Tarjous koskee toteutuneita ostotoimeksiantoja Spotifyn New Yorkin pörssissä listatulla osakkeella yhteensä viiden pörssipäivän ajan siitä, kun Spotify listautuu. Huomioi, että käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta ja valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Lue lisää valuutanvaihdosta. Kampanja-aikana tehdyt Spotify-sijoitukset eivät vaikuta kaupankäyntipalkkiotasoosi.

Tarjous ei koske yhteistyökumppaneiden asiakkaita eikä puhelimitse käytävää kauppaa. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tarjous ei ole sijoitussuositus eikä sitä tule tulkita sellaiseksi.

Suvi Tuppurainen
Nordnet Suomen maajohtaja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

2
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Nimetön
Nimetön
Miksi kauppaa käydään Nordnetissä euroissa, vaikka listautuminen tapahtuu New Yorkin pörssiin?
Nimetön
Nimetön
Hei Kaarle! Spotifyllä käydään kauppaa dollareissa, koska osake on listattu New Yorkin pörssiin: https://www.nordnet.fi/mux/web/marknaden/aktiehemsidan/index.html?identifier=SPOT&marketid=17. Välityspalkkiot peritään euroissa, mutta kaupankäynti tapahtuu aina kohdemarkkinan valuutassa. Nordnetin tarjoamista valuuttatileistä voi lukea lisää täältä: https://www.nordnet.fi/asiakaspalvelu/alkaa/korot-ja-valuuttatilit/valuuttatilit.html /Henri

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.