Nordnet Blogi
Suvi Tuppurainen
Nordnet Suomen maajohtaja

Tämän vuoksi aloitan työn Nordnetin Suomen maajohtajana

Miksi aloitan Nordnetin Suomen maajohtajana?

Minulta on kysytty mikä oli motivaationi ja taustani – miksi minusta tuli uusi Nordnetin Suomen maajohtaja?

Olisi helppoa sanoa, että siksi koska pyydettiin, siksi koska minulla on alalta pitkä tausta, siksi että haluan edetä omalla urallani, siksi että sijoittaminen on coolia ja tunnen suomalaiset sijoittajat.

Uskon Nordnetin tarinaan, uskon mahdollisuuksiin joita edessä on, uskon sijoitusmaailman muuttumiseen ja uskon pystyväni uudistamaan sitä.

On kuitenkin kaksi syytä ylitse muiden. Ne liittyvät ihmisiin.

 

Jokainen voi oppia kuluttamaan ja säästämään fiksummin

Ensinnäkin uskon siihen, että jokaisen on mahdollista oppia kuluttamaan, säästämään ja sijoittamaan fiksummin ja oikeassa suhteessa omiin varoihinsa nähden. Ihmiset ovat kouluttautuneet ja osaavat paljon vaikeampiakin asioita.

Miksi päivittäisten raha-asioiden lisäksi ei voisi oppia sitä, miten esimerkiksi omalla työllä tienattuja rahoja voi säästää ja mihin ne voi sijoittaa, kun vain viitsii?

Olen ylpeä siitä, että olen lähes koko työurani ollut tekemässä sijoittamisesta arkipäiväisempää ja madaltunut aloittamisen kynnystä. En näe missään nimessä että olemme vielä valmiita, mutta alan muuttuminen sosiaalisen sijoittamisen suuntaan on ollut huikeaa.

Ihmiset, jotka ovat itse opetelleet sijoittamaan omia rahojaan, jakavat nyt muille sijoittajille vinkkejä ja näkemyksiä. Mieletön kehitys!

 

Upea työyhteisö

Nordnetissä on aivan upea työyhteisö, jossa työtä tehdään työtä sydämestä, nöyrästi juuri asiakasta varten. Ja se asiantuntemuksen määrä mikä toimistolla on! Se pysäyttää ja vaikuttaa.

Meillä joustetaan, venytään ja ylitetään itsensä silloin, kun asiakkaat sitä tarvitsevat. Avokonttorissa näkee ja kuulee kaiken.

Haluaisin kaikkien kuulevan ne sadat ystävälliset puhelut, joita meillä tehdään joka viikko. Haluaisin kaikkien näkevän ne asiantuntevat vastausviestit, joissa mennään suoraan asiaan ja kerrotaan asia niin kuin se on. Kiertelemättä ja kaartelematta, tavoitteena erinomainen asiakaskokemus puhelinkontakteista viimeisteltyihin raportteihin saakka.

On mahtavaa seurata, miten pienellä tiimillä palvellaan asiakkaita lähes 24/7 sosiaalisessa mediassa. Lisäksi meillä autetaan toisiamme pyyteettömästi, oli sitten kyseessä yllätysnopea yhtiötapahtuma, rikkinäinen läppäri tai uusi direktiivi. Ei siksi, että pomo käskee. Vaan siksi, että asiakkaat ja sijoittajat tarvitsevat meitä.

Näistä syistä minä otin vastaan maajohtajan tehtävät. Haluan luotsata suomalaiset sijoittajat ja tämän upean Nordnetin tiimin nextille levelille, kuten 8-vuotias poikani sanoo pelatessaan.

Se on minun tavoitteeni.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jätä kommentti

12 kommenttia kirjoituksessa "Tämän vuoksi aloitan työn Nordnetin Suomen maajohtajana"

avatar
Suodata::   uusin | vanhin | tykätyin
esko
Vieras

Olisi hyvä jos ”palvelisitte” asiakkaita työaikanakin siellä asiakaspalvelussa eikä pelkästään sosiaalisessa mediassa.
Alkuvuonna erääseen kysymykseeni vastaaminen vei yli 2 päivää kun taas tuttuni, joka ei edes ole nordnetin asiakas, sai vastauksen samaan kysymykseen 20 minuutissa facebookissa iltayhdeksältä.
Minulla ei ole facebookkia eikä tule. Nordnetin asiakas olen vielä toistaiseksi.

esko
Vieras

Kirjalliset kysymykset ovat parempia, ei tule jälkikäteen kiistoja mistä on puhuttu.
Nordnetin asiakaspalvelu on kyllä siinä mielessä hyvä että ymmärtävät mistä puhuvat; op:n ja nordean kanssa menee hermot kun eivät ymmärrä alkeellisintakaan sijoitusaiheista kysymystä…kokemusta on niistäkin

Aktivistisijoittaja
Vieras
Se, että asiakaspalvelu vastaa noheviin kysymyksiin alta vuorokauden on ihan jees ja luo arvoa jossain määrin. Pullonkaulana sijoituksissa kuitenkin toimii turhan suuret kulut lahden tällä puolella ja tämä ikävä kartelli, jossa kaikkien korporaatioiden kaupankäyntikulut ovat minimissään 8 e Suomessa ja ulkomailla ihan tolkuttomat rajoittaa ikävästi meidän ”kouluttautuneiden” sijoittamista, jotka eivät kuulu siihen 10 parhaiten ansaitsevaan prosenttiin, joilla on varaa joka kuukausi heittää 1500 e yhteen osakkeeseen, että saa kaupankäyntikulut prosenttiin Pohjolan ulkopuolelta ostettaessa, vaan kaupat vuodessa jäävät muutamiin, eikä tämän vuoksi jaksa osakkeita seurata kuin korkeintaa vasemmalla kädellä. Nyt sijoittajilla on mahdollisuus stormata hyviä osakeideoita Sharevillessä, mutta ei varaa toteuttaa… Lue lisää >>

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa

Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.