Nordnet Blogi

#treidaushaaste: 1. päivä – yli 1000 € voittoa alle tunnissa

Oletko koskaan miettinyt, miltä ammattitreidaajan työpäivä näyttää ja miten osakemarkkinoilla on mahdollista tehdä voittoa aktiivisella kaupankäynnillä? Nordnetin #treidaushaasteessa 10 vuotta päiväkauppaa harrastanut treidaaja Jukka näyttää suoraan omalta ruudultaan, kuinka hän tekee kauppaa. Hänen tavoitteena on tuplata 2000 euron salkku vain viidessä päivässä. Kuvasimme #treidaushaasteen viitenä peräkkäisenä päivänä Nordnetin toimistolla, tavoitteemme tehdä laadukasta opetusmateriaalia aktiivisesta kaupankäynnistä ja treidaamisesta kiinnostuneille.

Osakemarkkina ei ole tuottanut tänä vuonna lainkaan (OMXH -0,79 % vuoden alusta), mutta aktiivisella kaupankäynnillä on ollut mahdollista tehdä voittoja, sillä osakemarkkinoilla on nähty paljon volatiliteettiä niin alkuvuodesta kuin viimeisen kuukaudenkin aikana. #treidaushaasteessa Jukka näyttää, kuinka aktiivista päiväkauppaa tehdään.

Katso ensimmäisen päivän video, jossa tutustumme Jukan kaupankäyntityökaluihin, treidausstrategiaan ja teemme kauppaa reaaliajassa.

Päivän treidit:

Kohde-etuus Long / short Avaushinta Sulkuhinta Voitto / tappio Komissiot
Öljy short 74,82 74,62 +200 -6
Öljy short 74,66 74,31 +350 -6
S&P 500 long 2882,25 2887,25 +250 -6
S&P 500 long 2880,50 2886,75 +312,50 -6
Yhteensä 1112,50 -24

Päivän voitto/tappio: +1088,50
Salkun tilanne: 3088,50
Tuotto: 54,43 %

Opi lisää treidaamisesta ja teknisestä analyysistä

Tee kauppaa ilman välityspalkkioita ympäri maailman

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita. Näiden tuotteiden avulla voit käydä kauppaa mm. indekseillä, raaka-aineilla ja osakkeilla ympäri maailman. Hyödynnä nousevat tai laskevat kurssit – ilman vipua tai jopa 15x-vivulla!

Avaa maksuton asiakkuus ja tee kauppaa ilman välityspalkkioita!

Tutustu Nordnet Markets -tuotevalikoimaan

KOHDE-ETUUS SERTIFIKAATIT MINIFUTUURIT JA UNLIMITED TURBOT
Indeksit
S&P 500 Tee kauppaa Tee kauppaa
DAX Tee kauppaa Tee kauppaa
Eurostoxx 50 Tee kauppaa Tee kauppaa
Nasdaq 100 Tee kauppaa Tee kauppaa
Muut indeksit Tee kauppaa Tee kauppaa
Hyödykkeet
Kulta Tee kauppaa Tee kauppaa
Öljy Tee kauppaa Tee kauppaa
Hopea Tee kauppaa Tee kauppaa
Muut hyödykkeet Tee kauppaa Tee kauppaa
Suomalaiset osakkeet
Nokia Tee kauppaa Tee kauppaa
Neste Tee kauppaa Tee kauppaa
Fortum Tee kauppaa Tee kauppaa
Muut suomalaiset Tee kauppaa Tee kauppaa
Ruotsalaiset osakkeet
Ericsson, Volvo, H&M jne. Tee kauppaa Tee kauppaa
Norjalaiset osakkeet
Yara, Telenor, Norwegian jne.
Tee kauppaa Tee kauppaa
Tanskalaiset osakkeet
Carlsberg, Novo Nordisk, Pandora jne. Tee kauppaa Tee kauppaa

Tärkeää tietoa

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. #treidaushaasteessa esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja ja tuotot ja tappiot ovat simuloituja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

44
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Pekka Pietilä
Vieras
Pekka Pietilä
Millä rahamäärällä noita kauppoja tehtiin? Esim nuo SP 500 ostot.
Heikki
Vieras
Heikki
Mikä oli kolmas kaupankäynti sovellus jolla treidaukset tehtiin?
Hachiko76
Vieras
Hachiko76
Onko teidän mahdollista listata käytetyt instrumentit yksityiskohtaisemmin?
Pssi
Vieras
Pssi
Voihan simulaatio. Tilanne aina eri kun käytät oikeaa rahaa simillä kun ei ole samaa vaikutusta treidaukseen kun oikean rahan kiinni laitolla. Toki en kaverin kaupankäynti taitoja epäile mutta antaa vaarallisen käsityksen tavantallaajalle että jos simissä pärjää niin oikeissa geimeissä. Siistiä kyl että päivätreidausta pusketaan tälleen massalle siitä pidän!
Trader Space
Vieras
Trader Space
Hei, miten näiden tuotteiden verotus menee? Voiko tappioita vähentää verotuksessa? Ts. verotetaanko netto- vai bruttovoittoja? Voisitteko esittää tuotot verotuksen jälkeen myös? Mikä sisäänrakennetun vivun määrä kaupoissa oli?
Teme
Vieras
Teme
90% treidaajista jää tappiolle.
andrea baäck
Vieras
andrea baäck
lopusta 10 % tekee 0 tulosta, 90%, jäljelle jäännestä tekee paremman tilin lisätyönä alepan kassalla.
Juha Ollila
Vieras
Juha Ollila
Jos vain suinkin Jukka viitsii kertoa salaisuuksiaan, niin olisi todella mielenkiintoista tietää mitä kaikkia teknisen analyysin indikkaattoreita hän käyttää? Mitkä niistä ovat tärkeimmät entryä valitessa? Ja miten hän oppi treidaajaksi? Lukiko kirjoja, harjoitteli jonkun opastuksessa vai miten?
Trader Space
Vieras
Trader Space
Millä teidän Bull/Bear-sertifikaateista on sillä tavalla kunnolla volyymia, että voisi käydä myös päivän sisäistä kauppaa? Aika vähän näyttää monissa olevan bidejä/askeja.
Pena
Vieras
Pena
Hyvää matskua!
tietämätön.
Vieras
tietämätön.
montako osaketta lyötiin öljyssä treidiin ensimmäisellä kerralla? jos salkun arvo oli tuon 2000e niin ihmettelen vain tuota profittisummaa jos osake hinta on noin 74e. ja öljyn vaihtelu kuitenkin senttejä.
teemu
Vieras
teemu
Hei Monellako osakkeella esim ekana päivänä käytiin kauppaa öljyn kohdalla? Jos salkun arvo oli 2000e mutta osake hinta öljylle 74e ja vaihtelu 0,20e en ymmärrä kuinka saadaan noin isot profitit? eikös 200e voittoon pitäisi ostaa tuhannen öljyosaketta?
Joni
Vieras
Joni
Mikä nordnet marketin viputuote öljyyn toimii päivätreidaukseen samaan tyyliin kuin videolla? Mitä viputuotetta(oletetaan että salkussa 2000€ käytettävissä) minun pitää ostaa jos esimerkiksi ostan öljyn longia nyt kun kurssi on 66,78 ja myyn viputuotteen kun kurssi on 66,80 eli haluan 20€ voittoa?

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.