Nordnet Blogi

Uusia ETF:iä iSharesilta kuukausisäästön piiriin – teemoina mm. Small Cap, automaatio, robotiikka ja terveydenhuolto

4.5.2020 kerroin, että ETF-kuukausisäästösopimuksen piiriin on lisätty uusia ETF:iä Lyxorilta mm. New Energy-, Nasdaq 100- ja Green Bond -markkinoille. Nyt tuomme kuukausisäästösopimuksen piiriin iSharesin ETF:iä, joiden kautta voit sijoittaa esimerkiksi eri sektoreihin ja megatrendeihin: automaatioon ja robotiikkaan, digitalisaatioon, puhtaaseen energiaan, väestön ikääntymiseen sekä terveydenhuoltoon. Lisäksi olemme tuoneet sopimuksen piiriin mm. paljon toivotun Small Cap -ETF:n.

Osa nykyisistä kuukausisäästön piirissä olevista ETF:istä poistuu.

Samalla kun tuomme palveluun uusia ETF:iä, poistamme vähiten suosittuja ETF:iä kuukausisäästön piiristä. Jos säästät tällä hetkellä johonkin näistä poistuvista ETF:istä, voit jatkaa säästämistä normaaliin tapaan vuoden loppuun asti. 5.1.2021 alkaen kyseisiin ETF:iin ei enää voi säästää kuukausisäästösopimuksen kautta. Huomioi, että jos säästät johonkin alla listatuista, poistuvista ETF:istä, ja poistat kyseisen ETF:n kuukausisäästösuunnitelmastasi ennen vuodenvaihdetta, niin kyseistä ETF:ää ei ole enää mahdollista ottaa sopimukseen takaisin. Poistuvan ETF:n sisältävää ETF-kuukausisäästösuunnitelmaa ei myöskään ole mahdollista muokata, ellei poistuvaa ETF:ää ensin poista suunnitelmasta.

Katso kaikki uudet ja poistuvat ETF:t alta.

ETF-kuukausisäästövalikoimaan tänään lisätyt ETF:t:

Maantieteeseen perustuvat (juoksevat kulut eli TER-luku suluissa):

Teemat/megatrendit (juoksevat kulut eli TER-luku suluissa):

ETF-kuukausisäästövalikoimasta poistuvat ETF:t:

Kuukausisäästä ETF:iin Nordnetissä

Kuukausisäästämisen etu on, että hajautat ajallista riskiä, kun säästät säännöllisesti. Näin sinun ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa markkinoille.

Nordnetissä voit kuukausisäästää ETF:iin hintaan 2,5 €/kk* – et maksa kuukausisäästösopimuksen kautta tapahtuvista automaattisista ETF-ostoista muita maksuja tai välityspalkkioita. Kun haluat aikanaan myydä ETF:t, maksat hinnaston mukaisen välityspalkkion myynneistä. Voit valita kuukausisäästösopimukseen 1–4 mieleistäsi ETF:ää eri liikkeeseenlaskijoilta. Voit itse muuttaa kuukausisäästösopimusta joustavasti milloin vain.

*Palvelumaksu astuu voimaan 5.6.2020 alkaen ja se peritään vain niiltä kuukausilta, kun toimeksiantoja toteutetaan.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Suvi Tuppurainen
Suvi Tuppurainen
Nordnet Suomen maajohtaja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

37
Jätä kommentti

avatar
uusin vanhin tykätyin
Tapio
Vieras
Tapio
Palvelumaksun takia kuukausisäästäminen meni jäihin teidän palvelusta, aivan liian iso prosentti piensäästäjälle. Nyt pitää vekslata tuota sopimusta päälle muutaman kerran vuodessa manuaalisesti tai vaihtaa palveluntarjoajaa, esim Degirolle. Todella sääli että teitte tämän.
Ville Uuskoski
Vieras
Ville Uuskoski
Small Cap ETF:n lisääminen kuukausisäästöön on hyvä ja kauan toivottu päivitys. Lisätty ETF on loistava valinta. Kiitos!
Jami360
Vieras
Jami360
Erinomaista, small cap on vihdoin täällä! Nyt ei haittaa edes se pikkuinen kuukausimaksu.
Jorma bulkkinen
Vieras
Jorma bulkkinen
Aivan mahtavat lisäykset! Pelkästään IUSN tuonti listoille kuittaa kuukausimaksut!
Op kutsuu
Vieras
Op kutsuu
Näköjään ei tarvi enää kuukausisäästöä aktivoida kun palvelumaksun lisäksi käyttämäni kohteet poistuvat.
Amatööri
Vieras
Amatööri
Ihan hyvää tarjontaa minun mielestäni. Se tosin hieman harmittaa, että monet ovat synteettisiä. Esim. tarjonnassa 2 eri Venäjä rahastoa, mutta molemmat synteettisiä. Ei houkuttele hirveästi niihin sijoittaa.
Janne
Vieras
Janne
Mielenkiintoisen kuuloisia megatrendeihin sijoittavia tuotteita. En kuitenkaan löytänyt kuukausisäästettävistä ETF:stä teknologiayrityksiin painottavaa Lyxor MSCI World Information Technology ETF:ää. Olennainen megatrendi. Onko tulossa tulevaisuudessa kuukausisäästön piiriin?
Kirkkonummelainen
Vieras
Kirkkonummelainen
Tämä on erinomainen uudistus, kiitos ! 2,5€/kk palvelumaksulle saa nyt todella hyvää vastinetta.
JaakkoK
Vieras
JaakkoK
Nyt alkaa tuo 2,5e/kk palvelumaksu kuulostamaan jo järkevämmältä. Hyvää duunia.
Janne
Vieras
Janne
Näyttää vaan olevan kasvuun päin kallellaan tuo uusi small cap lappukin. Arvopuolelta alkaa olla melko haastava löytää.
Anon 1
Vieras
Anon 1
Sisäänvetotuotteena ilmainen kk-säästäminen oli valtti. Nyt menee pienillä summilla säästäessä välittäjä vaihtoon. Mutta varmaan se tilastoista teilläkin näkyy. Miettikää ihmeessä vielä.
Kuusla
Vieras
Kuusla
Hei. Olen säästänyt kuukausisäästösopimuksella poistuvaan ETF:ään iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (Dist) (IUSA) joka siis poistuu nyt kuukausisäästö listalta. Ymmärsin niin, että tähän voi kuitenkin säästää vielä vuoden loppuun saakka 1.5.2021 asti. Tämä on itselleni ihan ok, mutta onko tosiaan niin että en voi enää muokata kyseistä kuukausisäästö sopimusta? Haluaisin siis muokata säästettävää summaa isommaksi, jotta saisin ostettua kyseistä ETF vielä kuitenkin mutta hieman isommalla painolla. Nyt kun yritän muuttaa tuota summaa tulee vain hyväksymisen jälkeen lukemaan ”Jokin meni pieleen”. Johtuuko tämä nyt siis siitä että tuo kyseinen ETF on poistumassa vai jostain muusta virheestä?

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
close-link
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.